Sport

Gică Hagi, iureș la conferință după 0-1 cu FCSB: “Să iasă conducerea! Uitați de play-off la Farul!”

Gheorghe Hagi a fost furios după meci pentru lovitura de pedeapsă acordată FCSB-ului, criticând dur arbitrajul. Nu au scăpat nici jucătorii săi, spunând că titlul este pierdut.
18.09.2023 | 00:31
Gica Hagi iures la conferinta dupa 01 cu FCSB Sa iasa conducerea Uitati de playoff la Farul
Gheorghe Hagi, în timpul meciului Farul - FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
17-09-2023
21:49

Gică Hagi la conferința de presă: "Aroganță ca la Colțescu nu am văzut"

Gheorghe Hagi a fost la fel de nervos și la conferința de presă după Farul – FCSB 0-1, meci decis de penalty-ul transformat de Darius Olaru în minutul 57.

“La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a mai spus Gheorghe Hagi la conferința de presă.

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul etapei a 9-a cu Farul Constanţa. Darius Olaru a marcat unicul gol al meciului dintr-un penalty controversat, pe care gazdele l-au contestat în termeni duri.

Gheorghe Hagi a izbucnit după FCSB – Farul: “S-a depăşit orice imaginaţie”

Gheorghe Hagi a fost foarte nervos pe arbitrajul lui Sebastian Colţescu, spunând că depăşeşte orice imaginaţie penalty-ul acordat celor de la FCSB. Antrenorul nu i-a iertat nici pe jucătorii săi, spunând că titlul este pierdut:

ADVERTISEMENT

“Viaţa este făcută din două lucruri. Nu o să stau să mă agăţ de un lucru. Dar s-a depăşit orice imaginaţie. Să iasă cei din conducere să vorbească. A fost simulare. Din simulare s-a dat penalty.

Puteam să batem, să câştigăm lejer, dacă eram noi. Cred că am făcut un meci destul de bun. Nu ştiu ce a făcut Colţescu. Să iasă, să vorbească cei din conducere că nu ştiu ce a făcut Colţescu. 

ADVERTISEMENT

“Dacă acasă suntem arbitraţi aşa ce să mai zici? Avem VAR. Eu sunt depăşit de situaţie”

Mai există respect? Trebuia să marcăm goluri pentru că atunci când jucăm cu echipe foarte bune, trebuie să înscrii. Am primit cartonaş galben la primul galben. Ei au primit 100 de faulturi, noi niciunul. 

Am jucat acasă. Dacă acasă suntem arbitraţi aşa ce să mai zici? Avem VAR. Eu sunt depăşit de situaţie. Ce mai am de spus? Vreau să îmi văd de partea tehnică, trebuia să avem mai multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Când joci cu echipe bune, foarte bune, de nivelul FCSB-ului, e clar că trebuie să marchezi, ca să speri la rezultat. Nu pot să îi încurajez. Cum să îi încurajez dacă au pierdut meciul.

“La ce am văzut în seara asta, e pierdut campionatul”

Duceţi-vă în altă parte dacă credeţi că trebuie încurajaţi. O să le spun lucrurile la cald. Totul durează o zi. Trebuie să ai puterea să o iei de la căpăt. Dacă abandonezi, eşti terminat. 

ADVERTISEMENT

 În momentul de faţă, trebuie să vedem. Ne odihnim mâine, dar trebuie să strângem rândurile. Campionatul s-a pierdut. La ce am văzut în seara asta, e pierdut campionatul. 

O să stăm să evaluăm play-off-ul. Dacă acasă primim ce am primit, vă daţi seama cât de greu poate să fie. Toate meciurile sunt grele. Să dovedim în teren şi din minutul 1 până în minutul 90 să fim mai buni ca adversarii”, a spus Gheorghe Hagi la final.


  • 2,57 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT