Life

Noul juriu de la MasterChef a fost anunțat. Cine sunt juraţii cooking show-ului de la Pro TV

Filmările pentru cel mai nou sezon MasterChef România sunt în toi. Productorii de la Pro TV au ales deja și cine sunt vedetele de la masa juriului.
07.10.2021 | 18:04
Noul juriu de la MasterChef a fost anuntat Cine sunt juratii cooking showului de la Pro TV
Noul juriu de la MasterChef a fost anunțat. Cine sunt juraţii cooking show-ului de la Pro TV. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Emisiunea culinară revine după o pauză de mai bine de doi ani, ultimul sezon fiind câștigat de Alina Gologan. Cei care vor juriza se numără printre cei mai experimentați bucătari de la noi.

Echipa de specialiști a celui mai cunoscut show culinar de la Pro TV este complet diferită față de sezoanele anterioare, care de altfel, au suferit mai multe schimbări.

ADVERTISEMENT

Chef Joseph Hadad și Chef Foa au mai făcut parte în trecut din formatul show-ului culinar, iar acum revin cu forțe proaspete.

MasterChef, din nou pe sticlă. Care este noul juriul al emisiunii culinare de la Pro TV

Cel de-al treilea jurat de la Pro TV este chef Radu Dumitrescu. Așadar, ei sunt cei care vor degusta produsele gătite de concurenți și vor da verdictul mai departe.

ADVERTISEMENT

Cei trei bucătari au stiluri diferite, dar împreună vor trebui să găsească cel mai bun participant de la MasterChef, cel care va pleca acasă cu un premiu substanțial.

Regulile concursului sunt unele foarte simple, aceleași pe care le știu cei pasionați de gătit. Concurenții trebuie să dea totul pentru a intra în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Inițial, participanții au nevoie de cel puțin două răspunsuri afirmative din partea juraților. După, ei vor fi nevoiți să treacă prin mai multe probe care le pun la încercare răbdarea și imaginația.

Jurații de la MasterChef, primele declarații

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie.

ADVERTISEMENT

Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună”, a declarat Joseph Hadad pentru protv.ro.

De asemenea, Radu Dumitrescu este bucuros că de la începerea filmărilor a cunoscut foarte mulți oameni care-și urmează pasiunea, și anume arta culinară.

Cheful caută gusturi perfecte și ingrediente simple, asta pentru că este genul de bucătar care nu pune mare preț pe combinații ieșite din comun.

ADVERTISEMENT