Life

Noul serial cu care Kanal D vrea să dea lovitura. Cel mai iubit actor turc joacă în el

Noul serial cu care Kanal D vrea să dea lovitura. Acesta este plin de intrigi și are o poveste de dragoste incitantă. Cel mai iubit actor turc joacă în el.
25.08.2023 | 07:11
Noul serial cu care Kanal D vrea sa dea lovitura Cel mai iubit actor turc joaca in el
Noul serial cu care Kanal D vrea să cucerească publicul. Foto Kanal D
ADVERTISEMENT

Noul serial cu care Kanal D vrea să dea lovitura. Cel mai iubit actor turc joacă în el, așa că șefii postului se așteaptă să fie de mare succes.

Noul serial cu care Kanal D vrea să cucerească publicul

Kaan Urgancıoğlu este actorul principal din cel mai nou serial de la Kanal D. Secrete de familie este serialul cu care postul de televiziune vrea să dea lovitura.

ADVERTISEMENT

Acesta va începe pe 30 august și va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00. A fost de mare succes în toate țările în care a fost lansat, mai precis în 25 de zone diferite ale lumii. Fie că vorbim de Spania, Grecia, sau SUA, serialul a avut un mare succes în toate acestea.

Un aport important îl au și actorii care joacă în serial. Spre exemplu, Kaan Urgancıoğlu este foarte popular în România și este iubit în multe țări. El face echipă cu actrița Pınar Deniz.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în noul serial Kanal D

Serialul Secrete de familie este unul cu multe intrigi, după cum îi dezvăluie în mare parte și numele. Kaan Urgancıoğlu este un procuror care vrea să găsească dreptatea alături de avocata interpretată de Pinar Deniz.

O crimă îi face pe cei doi să se reunească și descoperă nu numai că au valori similare despre lume, putere și dreptate, dar încep și să se îndrăgostească unul de altul.

ADVERTISEMENT

Despre acest serial, iubitul actor turc spunea că este o intrigă polițistă, dar un loc important îl are și povestea de dragoste dintre cei doi protagoniști.

„Este un serial care te ține, realmente, cu sufletul la gură. Scenariul este plin de suprize și construit pornind de la adevăruri general umane, de la valori pe care eroii serialului se zbat să le scoată la lumină.

ADVERTISEMENT

Adevărul este ceea ce unește, mai presus de orice, personajele principale, iar iubirea capătă o forță uriașă în lupta pentru adevăr”, a spus Kaan Urgancıoğlu, conform Kanal D.

ADVERTISEMENT
Tags: