Life

Actorul turc Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în urma cutremurului din Turcia. Cum au fost găsiți cei doi

Încă o veste tristă vine din Turcia! La o săptămână după cutremurele devastatoare, de sub ruine au fost scoase trupurile fără viață ale actorului Çağdaş Çankaya și soției sale.
15.02.2023 | 08:04
Actorul turc Cagdas Cankaya si sotia sa au murit in urma cutremurului din Turcia Cum au fost gasiti cei doi
Actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au murit în urma cutremurelor din Turcia. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La o săptămână după cutremurele devastatoare care au avut loc în Turcia și Siria, salvatorii încă se chinuie să scoată de sub dărâmături victimele catastrofei naturale, iar printre cei care și-au pierdut viața se numără și actorul Çağdaş Çankaya și soția sa.

Çağdaş Çankaya și soția sa, găsiți fără viață în urma cutremurului din Turcia

Cutremurele puternice care au avut loc în urmă cu o săptămână în Turcia și Siria au lăsat în urmă zeci de mii de victime. Salvatorii depun eforturi supraomenești pentru a-i scoate de sub ruine pe cei care nu au mai apucat să salveze, însă șansele ca aceștia să mai fie în viață sunt mici.

ADVERTISEMENT

Printre morți se numără și actorul turc Çağdaş Çankaya, starul serialului Kuruluş: Osman, precum și soția sa, Zilan Tigris, o cunoscută cântăreață din Turcia. Cei doi și-au găsit sfârșitul împreună, în apartamentul lor din complexul rezidențial Sozel din orașul Diyarbakır.

Çağdaş Çankaya și Zilan Tigris locuiau într-o clădire cu nouă etaje, iar vestea morții lor a fost confirmată chiar de compania de producție Bozdağ Films, care și-a exprimat regretul și durerea pricinuită de evenimentul tragic.

ADVERTISEMENT

„Exprimăm cele mai sincere condoleanțe familiei și celor dragi ai lui Çağdaş Çankaya, soției sale și tuturor celor care și-au pierdut viața în cutremur. Să se odihnească în pace și Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”, a transmis compania, citată de observatornews.ro. 

Și actrița Emel Atici din serialul Mă numesc Zuleyha a murit în urma cutremurelor din Turcia

Și Emel Atici, o altă actriță din Turcia, cunoscută în România pentru rolul său din Mă numesc Zuleyha a murit în urma seismelor devastatoare. Tot în aceste condiții și-a găsit sfârșitul și fiica sa,  Hande Püryan Atici.

ADVERTISEMENT

„Suntem profund întristați de pierderea valoroasei actrițe Emel Aıcı, din serialul nostru Mă numesc Zuleyha și a fiicei sale, Püryan Aıcı, în dezastrul cutremurului din țara noastră.

Ne exprimăm condoleanțe familiei Atıcı și tuturor cetățenilor noștri care și-au pierdut viața în cutremur, familiilor lor”, a transmis compania care produce filmul, Tims&B.

ADVERTISEMENT

Vestea tragică a șocat pe toată lumea, inclusiv pe colegii de breaslă ai lui Emel Atici, care prin intermediul rețelelor de socializare și au exprimat regretul și au transmis mesaje sfâșietoare.

ADVERTISEMENT