Sport

Novak Djokovic, mesaj în lacrimi la turneul de la Roma. Ce a spus despre masacrul de la Belgrad. Foto

Novak Djokovic a avut un mesaj tulburător la turneul de la Roma pentru familiile victimelor atacului armat de la o școală din Belgrad
13.05.2023 | 21:00
Novak Djokovic mesaj in lacrimi la turneul de la Roma Ce a spus despre masacrul de la Belgrad Foto
Novak Djokovic e liderul la zi în clasamentul ATP. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a început cu dreptul la turneul ATP de la Roma, iar campionul sârb nu a ratat ocazia să transmită un mesaj puternic pentru țara sa.

Novak Djokovic nu a uitat nici la Roma de masacrul din Serbia: „Cele mai profunde condoleanțe”

Novak Djokovic, liderul din clasamentul mondial, s-a calificat în turul următor după ce l-a învins pe Tomas Etcheverry, scor 7-6, 6-2, însă gândul său a fost către Serbia.

ADVERTISEMENT

Campionul a dedicat victoria familiilor victimelor masacrului din Belgrad și a scris un mesaj special pe obiectivul camerei de filmat:

„Sfântul Vasile din Ostrog, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi. Școala primară ‘Ribnikar’. Cele mai profunde condoleanțe tuturor celor afectați de tragedie”, a scris tenismenul.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic, interviu la Roma pentru o televiziune din Serbia: „Ca tată, nu pot decât să-mi imaginez ce simt acei oameni”

Novak Djokovic a dat apoi un interviu pentru televiziunea sârbă SportKlub: „Sincere condoleanțe părinților. Ca tată, nu pot decât să-mi imaginez ce simt acei oameni. Sper să treacă peste toate astea”.

Jucătorul a postat câteva fotografii și pe contul oficial de Instagram legate de atacul armat care a șocat Serbia și restul Europei pe data de 3 mai. Nu mai puțin de 9 persoane și-au pierdut viața după ce au fost executați cu sânge rece de un copil de doar 13 ani.

ADVERTISEMENT

Novak Djokovic a revenit pe teren după o pauză de câteva săptămâni, datorată de o accidentare la cot. În turul al treilea, numărul unu ATP va juca împotriva bulgarului Grigor Dimitrov.

Detalii despre accidentarea sârbului: „Când nu mai ai 25 de ani, eu cred că resimţi altfel lucrurile”

Djokovic a vorbit la Roma și despre accidentarea sa și își face deloc probleme: „Totul merge bine. Sunt întotdeauna mici lucruri, pe ici, pe colo, care te jenează, dar este ceva normal. Şi apoi, când nu mai ai 25 de ani, eu cred că resimţi altfel lucrurile. Trebuie mai mult timp pentru recuperare.

ADVERTISEMENT

Dar mă simt bine. Competiţia îmi lipseşte. Istoric vorbind, Roma este un turneu care mi-a reuşit bine, am obţinut victorii frumoase, am jucat multe finale. Este turneul cel mai important pe zgură înainte de Roland Garros. Sper că și anul ăsta îmi va servi drept trambulină pentru Paris”.

ADVERTISEMENT