Life

”Nu mai haliți vrăjeli!” Delia, reacție vehementă după ce a văzut ce se întâmplă cu imaginea ei în mediul online

Delia a răbufnit după cel mai recent incident din mediul online. Nu este pentru prima dată când artista pătește așa ceva.
05.03.2024 | 12:01
Nu mai haliti vrajeli Delia reactie vehementa dupa ce a vazut ce se intampla cu imaginea ei in mediul online
Delia, reacție acidă în mediul online. Sursă foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia se numără printre cele mai active artiste în mediul online. Pe rețelele sociale, vedeta comunică foarte des cu fanii și le povestește aproape tot ce i se întâmplă. Pentru că ține foarte mult la urmăritorii ei, Delia a tras un semnal de alarmă după ce a văzut ce i s-a întâmplat în mediul online.

Delia, pusă în ipostaze incomode pe internet

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Comunitatea ei de fani crește de la o zi la altă, iar asta nu poate decât să confirme că este una dintre cele mai bune din domeniu. Însă, artista a aflat că faima vine la pachet și cu anumite dezavantaje.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Delia a avut parte de mai multe incidente în mediul online. La un moment dat, artista s-a trezit că este victima fenomenului deepfake. Adică, cineva s-a folosit de imaginea ei și a pus-o în anumite ipostaze deloc plăcute pentru ea.

În urmă cu câțiva ani, cineva s-a folosit de imaginea Delia pentru a genera videoclipuri cu conținut explicit. Atunci a fost pentru prima dată când artista i-a pus pe toți în gardă și a tras semnale puternice pentru ca fanii să nu cadă în plasă.

ADVERTISEMENT

Istoria se repetă, iar de data asta, imaginea Deliei este folosită pe Facebook. Mai mulți fani au reacționat după ce au văzut că așa zisa Delia cerșește saluturi. La schimb, falsa artistă ar oferi 500 de euro tuturor celor care îi spun ”Bună!”.

”Vă binecuvântez pe toți! Primii 200 de oameni care spun „Bună”, le dau 500 de euro și sunt reală, de acum încolo.”, este mesajul transmis în online.

ADVERTISEMENT

Artista îi îndeamnă pe fani să nu cadă astfel de capcane

Imediat cum au văzut postarea, fanii au simțit că ceva nu este în regulă. Informația a ajuns și la urechile Deliei care a ținut să facă anumite precizări. Artista a subliniat că ea nu stă niciodată live pe Facebook, deci, acele mesaje nu îi aparțin.

Vedeta i-a sfătuit pe toți să nu dea curs unor astfel de farse. Delia este de-a dreptul indignată că au loc astfel de episoade și nu i se pare deloc în regulă ca imaginea ei să fie folosită în asemenea contexte.

ADVERTISEMENT

”Țepe! Nu mai haliți vrăjeli. Nu sunt live pe Facebook! Niciodată!”, a precizat Delia pe pagina sa oficială de Instagram.

Din păcate, odată cu avansarea tehnologiei, este din ce în ce mai greu să se facă diferența între original și fals. Acum, datorită inteligenței artificiale, se poate replica aproape orice, iar diferențele sunt insesizabile.

ADVERTISEMENT