Life

Ce diferență mare de vârstă există între Delia și sora ei, Oana Matache. Celebra cântăreață e mult mai mare

Ce diferență mare de vârstă există, de fapt, între Delia și Oana Matache. Îndrăgita artistă este mult mai mare decât sora ei.
06.02.2024 | 20:13
Ce diferenta mare de varsta exista intre Delia si sora ei Oana Matache Celebra cantareata e mult mai mare
Care e diferența de vârstă dintre Delia și sora ei, Oana Matache. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență de vârstă există între Delia și sora ei, Oana Matache. Cântăreața și jurata de la iUmor este mult mai mare. Artista a vorbit și despre relația dintre cele două.

Ce diferență mare de vârstă există între Delia și sora ei, Oana Matache

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară, cu o carieră de peste 20 de ani. Oana, sora artistei, a mai cântat și ea alături de jurata de la iUmor, iar acum participă la Power Couple.

ADVERTISEMENT

Sora cunoscutei artiste participă la competiție alături de iubitul ei, Radu Siffredi. Acesta este, de altfel, cel care a convins-o să accepte provocarea celui mai nou reality show de la Antena 1.

Delia și sora ei au fost surprinse împreună la evenimentul de lansare a emisiunii și au făcut câteva declarații despre relația lor. Puțini știu care este diferența de vârstă dintre cele două.

ADVERTISEMENT

Jurata de la iUmor este sora mai mare. Aceasta a dezvăluit că între ea și Oana Matache există o diferență de vârstă de nouă ani. Artista va împlini 42 de ani pe 7 februarie, în timp ce sora ei a împlinit recent 33 de ani.

În copilărie, artista nu voia să o ia cu ea afară pe sora ei, deoarece se simțea rușinată, dat fiind faptul că diferența de vârstă dintre ele este destul de mare.

ADVERTISEMENT

“Era adorabilă, doar că eu nu-mi dădeam seama atunci, pentru că și eu eram un adolescent rebel și aveam chef de libertate și era diferența de vârstă dintre noi… Sunt nouă ani diferență.

Aveam găști de prieteni deja și mi-era puțin rușine cu o soră mică după mine. Ea venea după mine și era puțin enervant”, a declarat Delia în cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show, potrivit a1.ro.

ADVERTISEMENT

Cum se înțelegeau Delia și Oana Matache în copilărie

În cadrul aceluiași interviu, Delia a recunoscut că obișnuia să-și enerveze sora atunci când erau mici. Artista testa diverse lucruri pe ea sau chiar îi lua mâncarea.

“Ea a fost mai chinuită, pentru că sunt sora mai mare și îmi place să o chinui. Acum, cumva fizic, e mai greu, că suntem la fel, dar când eram mică testam foarte multe chestii pe ea. Nu eram un om rău, dar eram inventivă și creativă. Îi furam din mâncare până la tot felul de chestii”, a mai spus Delia.

La rândul său, Oana a recunoscut că sora ei îi dădea, într-adevăr, bătăi de cap, dar și ea obișnuia să se țină după ea pentru că își dorea să iasă afară. Cu toate acestea, în ziua de astăzi au ajuns să se amuze pe seama celor petrecute în copilărie.

“Chestii enervante. Era foarte enervantă, dar și eu cred că eram foarte enervantă când eram mică și mă țineam după ea pe afară. (…) Delia este o soră mai mare foarte amuzantă.

Când eram mică mi se părea puțin enervantă și nedreaptă, dar acum râdem despre lucrurile astea și dacă eram în locul ei aș fi făcut chiar mai rău”, a adăugat Oana Matache.

Delia a mai spus că ea și sora ei nu s-au mai certat încă din adolescență. Chiar și atunci când existau conflicte, nu este vorba despre ceva serios, iar cele două încearcă să trateze lucrurile cu amuzament.

ADVERTISEMENT