Life

Nu se mai termină durerea pentru Cristina Șișcanu: „Nici nu pot să respir”

Cristina Șișcanu nu poate trece peste moartea tatălui ei. Vedeta a cedat și a recunoscut că plânge fără oprire, până rămâne fără aer.
28.04.2024 | 21:29
Nu se mai termina durerea pentru Cristina Siscanu Nici nu pot sa respir
Cristina Șișcanu, în lacrimi. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a încercat din răsputeri să fie puternică după moartea tatălui ei, ba chiar au fost zile în care, cel puțin în fața copiilor și a fanilor, părea că și-a revenit după tragedia suferită.

Cristina Șișcanu a cedat. Nu poate trece peste dispariția tatălui ei

Din nefericire, pierderea unui părinte nu dispare niciodată din minte și suflet, iar prezentatoarea a avut un episod de cădere pe care a ținut să îl împărtășească fanilor.

ADVERTISEMENT

Cu lacrimi în ochi, dezarmată, Cristina Șișcanu a mărturisit că sunt zile în care se trezește și o apucă plânsul. Omul pe care îl iubea ca pe ochii din cap, tăticul ei, nu mai poate să îi răspundă la apeluri și nici nu o mai poate strânge în brațe.

Cel mai greu pentru soția lui Mădălin Ionescu este să arate tăria în fața fetiței sale, Petra. De fiecare dată când o bușește plânsul și nu își poate stăpâni lacrimile, Cristina iese din casă și-și trăiește durerea, apoi își trage sufletul și revine alături de familie.

ADVERTISEMENT

„Am încercat să mă iau cu foarte multe lucruri pe care le avem de făcut și profesionale și toate responsabilitățile legate de casă, de familie. Am avut o perioadă foarte încărcată. Lucrul ăsta m-a ținut cumva sus. Nu mi-am permis să cad. (…)

Am încercat să fac tot felul de lucruri ca să pot să fiu cu starea emoțională sus, să nu cad. Însă e foarte greu. Și mă gândesc la ambii bunici care nu sunt cu noi. Așa de tare mi-ar fi placut să fie”, a povestit Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

„E o greutate în suflet care nu poate fi înlăturată”

Vedeta tv mai zice că deși e împăcată oarecum cu gândul că tatăl ei măcar nu mai suferă, căci ultimul an a fost pentru el un chin, tot n-o ajută să se resemneze ideii că nu mai este.

„Nici nu pot să respir. E o greutate în suflet care nu poate fi înlăturată. Este imposibil. Este așa de greu să mă obișnuiesc să trăiesc cu aceasta durere”, a adăugat prezentatoarea.

ADVERTISEMENT