Life

Cum crede Cristina Șișcanu că ar trebui să fie un bărbat în familie. Opinia prezentatoarei ar putea deranja

Ce părere are Cristina Șișcanu despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea de la Metropola TV ar putea stârni controverse.
19.04.2024 | 15:40
Cum crede Cristina Siscanu ca ar trebui sa fie un barbat in familie Opinia prezentatoarei ar putea deranja
Soția lui Mădălin Ionescu, opinie fermă despre rolul bărbatului într-o familie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a vorbit de curând despre rolul bărbatului într-o familie. Prezentatoarea de la Metropola TV, care de peste un deceniu este căsătorită cu Mădălin Ionescu, are o opinie prin care ar putea stârni critici.

Cristina Șișcanu, opinie fermă despre rolul bărbatului în familie

Din 2011, Cristina Șișcanu formează un mariaj cu Mădălin Ionescu. S-au cunoscut pe platourile de filmare, ambii fiind jurnaliști, iar de atunci au evoluat frumos împreună. Au trei copii, dintre care doi sunt ai lui Mădălin Ionescu dintr-o căsnicie anterioară, iar unul este biologic, fetița lor, Petra.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este foarte activă pe rețelele de socializare. Aici împarte cu fanii momente din familia sa, din cariera sa sau își exprimă opinii. De-a lungul timpului, nu a fost ocolită de critici pe baza a ceea a spus.

Și de această dată Cristina Șișcanu ar putea da startul unor valuri de controverse, după ce a precizat într-unul dintre filmulețele pe care le-a postat pe Facebook care ar trebui să fie rolul unui bărbat într-o familie.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu: ”Bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar”

Moderatoarea a abordat subiectul menționat după ce una dintre admiratoarele sale i-a adresat o întrebare referitoare la gestionarea sarcinilor și a bugetului de către soți, în căminul pe care și l-au creat. Cristina Șișcanu i-a răspuns că bărbatul ar trebui să fie stâlpul casei, inclusiv din punct de vedere financiar.

”Nu cred că am putea institui o regulă. Diferă de a cuplu la cuplu și cred că atunci când există înțelegere și armonie, lucrurile astea nu neapărat se stabilesc, ci vin de la sine, dar, totuși, ca să dau un răspuns așa mai concret, cred că da, într-adevăr, bărbatul trebuie să fie stâlpul casei și din punct de vedere financiar, dar există situații în care femeia poate să câștige mai mult decât bărbatul”, crede Cristina Șișcanu.

ADVERTISEMENT

Totuși, Cristina Șișcanu este de părere că și o femeie, dacă are un salariu foarte bun, ar trebui să se implice în întreținerea familiei. Dacă are un venit mai mic decât soț, atunci ar putea să se ocupe de sarcinile care corespund cu bugetul său.

”Acum dacă femeie câștigă foarte bine, nu e ok să nu contribuie și ea la bugetul familiei sau dacă vor să facă o investiție ea să nu vină cu nimic, dar dacă într-adevăr bărbatule este cel care vine cu cei mai mulți bani în casă, iar femeia are și ea un salariu acolo, poate și ea să contribuie cu lucruri mici, fie în ceea ce privește poate necesitățile copiilor sau să mai plătească o factură a utilităților, chestii de genul ăsta, așa mi se pare ok.”, a mai detaliat vedeta.

ADVERTISEMENT