Life

“Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri”. Ce înălțime are, de fapt, Rareș Bogdan

Ce înălțime are, de fapt, Rareș Bogdan. Politicianul a făcut o comparație cu președintele Ucrainei, cunoscut că mai purta și tocuri la numerele sale de comedie.
13.12.2023 | 13:26
Nu sunt Zelenski sami pun tocuri Ce inaltime are de fapt Rares Bogdan
Ce înălțime are Rareș Bogdan. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Rareș Bogdan a dezvăluit ce înălțime are. Acesta a făcut o comparație cu președintele Volodimir Zelenski, cunoscut pentru cariera sa de comediant ce purta tocuri.

Ce înălțime are Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a dezvăluit ce înălțime are. Acesta s-a temut că telescpectatorii cred că este mic de înălțime atunci când este văzut pe post.

ADVERTISEMENT

Dar a ținut să precizeze că femeile din jur sunt cu pantofi cu toc, iar el are, de fapt, 1,76 înălțime.

Politicianul a făcut o comparație cu președintele Ucrainei și a spus că nu are de gând să poarte tocuri ca să pară mai înalt. Așa făcea fostul comediant și actual președinte ucrainean în unele dintre numerele sale de pe scenă.

ADVERTISEMENT

„Vreau să le spun ceva telespectatorilor: Vă rog să mă credeți: nu sunt foarte mic. Eu am 1,76. Doamnele de lângă mine au 1,80 și tocuri de 10 centimetri.

Nu sunt Zelenski să-mi pun tocuri, așa că rămân la 1,76”, a spus acesta, la Antena 3 CNN în emisiunea „Decisiv”.

ADVERTISEMENT

Ce salariu are Rareș Bogdan

Rareș Bogdan a mai dezvăluit și că are un salariu mai mic decât avea la Realitatea, din postura de jurnalist. Mai precis, lunar, Rareș Bogdan încasează 7.800 de euro net

„Salariul meu de la Bruxelles este un pic mai mic decât salariul de la Realitatea. Iau 7800 de euro salariu net”, a zis Rareș Bogdan.

ADVERTISEMENT

Tot la capitolul avere, Rareș Bogdan spunea că stă bine, dar nu este milionar în euro. Acesta a mai amintit și de toate afacerile pe care le-a avut și s-a lăudat cu ceasul său de 10.000 de euro de la mână.

„Am avut nouă stații Realitatea, ziare, francize, am avut 17 magazine de telefonie mobilă și accesorii pe care le-am vândut.

În 1997-1998, când apăruse telefonia mobilă, făceam, pe zi, între 400 și 700 de abonamente. Primeam, de la Conexul de atunci, între 85 și 130 de dolari pe abonament, în magazinele mele. Nu sunt milionar în euro”, a mai spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT