Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Nu te poți califica la locul de muncă! E depășit!” Daniel Niculae, pus la zid de Marian Iancu. Cum ar trebui să arate organigrama Rapidului

Marian Iancu l-a pus la zid pe Daniel Niculae după problemele pe care le are Rapidul. Fostul patron din Liga 1 a avut câtva cuvinte dure și pentru unul dintre acționarii clubului.
26.04.2024 | 10:40
Nu te poti califica la locul de munca E depasit Daniel Niculae pus la zid de Marian Iancu Cum ar trebui sa arate organigrama Rapidului
Marian Iancu dă de pământ cu Angelescu și Niculae și are un mesaj pentru Dan Șucu. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Marian Iancu l-a pus la zid pe Daniel Niculae după rezultatele slabe ale echipei din play-off. Fostul patron din Liga 1 este de părere că oficialul Rapidului nu este suficient de pregătit pentru rolul pe care îl are la club.

“Nu te poți califica la locul de muncă! E depășit!” Daniel Niculae, pus la zid de Marian Iancu. Cum ar trebui să arate organigrama Rapidului

După ce l-a pus la zid pe Daniel Niculae, Marian Iancu s-a legat și de implicarea defectuoasă a lui Victor Angelescu pe plan sportiv. Fostul patron al lui Poli Timișoara susține că nici acționarul minoritar nu se pricepe la rolul secundar pe care și l-a asumat la club.

ADVERTISEMENT

Singurul om pe care Marian Iancu l-a vorbit de bine a fost chiar Dan Șucu. Cel pe care l-a tot criticat în prima parte a sezonului. Din iarnă, după ce acționarul majoritar a investit mai mulți bani la Rapid, Iancu a început să îl vadă cu ochi buni pe Șucu și i-a dat câteva sfaturi utile.

“Raportat la obiectivul clubului și la dimensiunile clubului, da, e pălăria cam mare. Și nu mă refer doar la Lobonț.

ADVERTISEMENT

Mă refer la orice antrenor care nu are în CV-ul lui câștigarea campionatului, orice conducător care ar veni sau care e la Rapid și nu are în CV-ul lui câștigarea campionatului. Obiective pe care și le-au asumat public.

Într-adevăr, pălăria pe care și-o pun pe cap este mult prea mare. Pentru toți e prea mare. Chiar și pentru Daniel Niculae. Pe cât de mare e sufletului de Rapidist, pe atât de mare este pălăria asta pe care a fost chemat să o poarte.

ADVERTISEMENT

A te califica la locul de muncă într-un club de dimensiunea Rapidului, care se vrea un club național, internațional, câștigător și cu obiectivul perpetuu de a câștiga campionatul, este extraordinar de greu de dus.

Nu are nimeni timp cu tine. Și Rapidul nu mai are timp. Lui Niculae îi lipsește experiența de conducător, feelingul și flerul. Ca să nu mai zic că și lui Angelescu la fel”, a declarat fostul patron al lui Poli Timișoara, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Iancu, despre Victor Angelescu: “Lui îi lipsesc mai multe lucruri”

“Lui Angelescu îi lipsesc aceste lucruri și mai mult. Și ei doi și-au asumat. Nu știu câți bani bagă, dar cel care duce greul și capitalizează clubul este domnul Dan Șucu. Angelescu și-a asumat și conducerea sportivă.

Nu a spus niciodată că nu se pricepe și chiar și-a asumat acest lucru și a vorbit public de foarte multe ori de probleme tehnice, de administrație sportivă a clubului, ca și Niculae. Dar Niculae vine din iarbă, iar dacă el e depășit, cu atât mai mult este Angelescu”, a spus Marian Iancu la FANATIK SUPERLIGA.

“Nu pot să îi reproșez nimic lui Șucu”

“Nu pot să îi reproșez nimic lui Șucu, atâta timp cât el a recunoscut public că nu se bagă. Doar atinge subiectele legate de partea sportivă, de rezultate, de arhitectura echipei și toate celelalte, pentru că nu se pricepe. El investește bani.

Din iarnă, după un an și jumătate de păcăleli, s-a implicat și a început să investească serios. Nu merită astăzi rezultatele pe care le are Rapidul. Merită doar pentru faptul că a întârziat organigrama și reorganizarea administrativă a clubului.

Eu îmi dau cât de importantă este, pentru că am condus un club chiar la nivelul la Rapidului. Un club cu foarte mulți suporteri. Un club care a cerut mulți bani de investit și care a luat-o de la zero. Cum a fost și la Rapid.

Eu știu ce a însemnat să aduc să lucrez cu Crăciunescu, cu Chivorchian ca președinte, cu Gheorghe Hagi antrenor. Nu mai zic ce antrenori am adus, dorindu-mi să bat cu o mafie fotbalistică condusă de o Federație ostilă și mai departe să îmi doresc să câștig și campionatul”, mai spus fostul patron din Liga 1 la FANATIK SUPERLIGA.

Marian Iancu dă de pământ cu Angelescu și Niculae și are un mesaj pentru Dan Șucu

ADVERTISEMENT