News

Nuntă de coșmar, în Iași. O femeie a făcut infarct pe ringul de dans

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a acuzat o stare de rău, în timp ce era la o nuntă. S-a prăbușit pe ringul de dans.
04.09.2023 | 12:46
Nunta de cosmar in Iasi O femeie a facut infarct pe ringul de dans
Nuntă de coșmar, în Iași. O femeie a făcut infarct pe ringul de dans. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nuntă de coșmar într-o localitate din județul Iași, acolo unde o femeie din Botoșani a făcut infarct chiar în timp ce se afla pe ringul de dans. Evenimentul, așteptat cu nerăbdare de miri, a generat neliniște printre nuntași.

Nuntă de coșmar, în Iași. O invitată a făcut infarct

Întreaga scenă a avut loc sâmbătă, la o sală de evenimente din localitatea Săveni. O femeie de 44 de ani s-a prăbușit pe ringul de dans, în timp ce petrecea alături de ceilalți invitați. Panicați, oamenii au încercat să îi ofere primul ajutor.

ADVERTISEMENT

Însă, văzând că femeia nu reacționa, au sunat la 112. Aceasta se afla în stop cardio-respirator. La fața locului a ajuns un echipaj medical, iar în cele din urmă, manevrele de resuscitare au dat rezultat. Femeia a fost transportată la spital.

„Apelul a fost pentru o pacientă care s-a prăbuşit pe ringul de dans. A fost găsită în stop cardio-respirator şi resuscitată cu succes. Ulterior a fost transportată de echipajul de terapie intensivă al SMURD la Urgențe”, au transmis reprezentanții ISU, conform Monitorul de Botoșani.

ADVERTISEMENT

Femeia se afla în stare gravă. În urma investigațiilor medicale, specialiștii au aflat că suferise un infarct. Din fericire, ea a fost stabilizată, iar ulterior a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, potrivit sursei citate.

„Pacienta a fost adusă în serviciul UPU în stare gravă de colegii de la SMURD, după ce a fost resuscitată cu succes. A fost supusă mai multor investigaţii, fiind diagnosticată cu infarct miocardic anterior extins.

ADVERTISEMENT

A fost stabilizată şi dirijată către Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi”, a adăugat Monica Adăscăliţei , managerul SJU Mavromati, pentru presa locală, cu privire la acest eveniment.

Focuri de armă la o nuntă, în Cluj-Napoca

O nuntă de coșmar a avut loc și în Cluj-Napoca, în luna septembrie a anului trecut, după ce mai mulți invitați s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat, iar la un moment dat, unul dintre ei a scos o armă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul nu s-a mulțumit doar să îi amenințe pe rivalii săi, ba chiar a tras și două focuri în aer. Ulterior a fugit, fiind prins de polițiști la scurt timp de la producerea incidentului. El a fost reținut de oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT
Tags: