Life

Codruța Filip și Valentin Sanfira, clipe de coșmar la o nuntă: „A făcut infarct, pur și simplu. A murit”

Codruța Filip și Valentin Sanfira au dezvăluit prin ce momente de coșmar au trecut la evenimentele la care au cântat de-a lungul anilor.
07.04.2023 | 14:00
Codruta Filip si Valentin Sanfira clipe de cosmar la o nunta A facut infarct pur si simplu A murit
Codruța Filip și Valentin Sanfira, interpreți de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Codruța Filip și Valentin Sanfira ar putea scrie o carte cu toate peripețiile prin care au trecut la evenimentele la care au cântat. Cuplul a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cele mai memorabile situații de la nunți, una dintre ele fiind de-a dreptul macabră!

Codruța Filip și Valentin Sanfira, peripeții incredibile la nunțile la care au cântat

Artiștii se lovesc de tot felul de situații neprevăzute în spectacolele pe care le susțin. Codruța Filip, de pildă, era să ia foc la o nuntă, după ce i s-a aprins părul de la lumânări, în timp ce le cânta mirilor. Dar asta nu e tot! La o altă nuntă, în urmă cu mai mulți ani, Valentin Sanfira a cântat, cum s-ar zice, cu mortul pe masă!

ADVERTISEMENT

Codruța Filip și Valentin Sanfira doi au povestit cele mai memorabile momente de la nunțile la care au cântat, unele pe care nu le vor uita până la sfârșitul vieții.

Codruța Filip era să rămână fără păr: „Am fugit în baie, plângând”

„Era să rămân fără păr! Știi că la începutul nunții se cântă valsul mirilor. Și eu trebuia să cânt. M-am așezat în mijlocul ringului, după care m-am retras în spate ca să las loc mirilor să se desfășoare. Eu n-am observat că în spate erau aprinse lumânările cu care ei fuseseră înainte la biserică. Și… cu pletele pe spate, frumos, eu m-am dat mai așa și mi-a luat foc părul. Mi-a luat foc, efectiv, părul! 

ADVERTISEMENT

Nu eu am rezolvat atunci problema. Au venit ospătarii, au sărit toți și au dat cu apă, cu prosoape, cu tot ce trebuie. Focul s-a stins, eu tremuram toată, dar am terminat momentul ăla, am terminat piesa că le stricam oamenilor cel mai frumos moment. Da, eram în pericol de viață și de moarte, dar eu m-am gândit tot la ei. După asta am fugit la baie plângând, îți dai seama, și m-am uitat la păr și era negru pe deasupra, Nu apucase să ia foc bine, bine de tot.  Miroseam a fum și senzația a fost prezentă toată noaptea”, a dezvăluit Codruța Filip pentru FANATIK.

Când a venit rândul lui Valentin Sanfira să descrie un moment de neuitat de care a avut parte la un spectacol, acesta a fost ajutat de Codruța Filip. I s-a întâmplat ceva la care nu se aștepta niciodată, tot la o nuntă!

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira a cântat la o nuntă ”cu mortul pe masă”. Codruța Filip l-a convins să ne dezvăluie acel episod tragic

„La mine au fost prea multe, nu are lumea timp să le citească, au fost atâtea…”, a spus Valentin, încercând să își amintească o experiență anume.

„Zi-o pe aia, aia în care a murit săracul om”, i-a sugerat imediat Codruța Filip soțului ei, Valentin Sanfira. Cântărețul a acceptat să relateze despre acel moment dificil, despre o nuntă pe care a salvat-o, mințind invitații că mortul e bine, că e în afara oricărui pericol.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea despre care Valentin Sanfira a vorbit s-a produs în zona lui, în Vâlcea, la o petrecere de nuntă cu peste 500 de invitați. În timpul unei hore, unul dintre nuntași a căzut din picioare, iar la fața locului au ajuns repede medicii, cu o ambulanță.

Nunta s-a stricat imediat! Mireasa, socrii și ceilalți invitați au fost de-a dreptul șocați văzându-l pe acel om la pământ. Toți s-au gândit la ce era mai rău, lucru care chiar așa a fost: omul murise. Valentin a aflat înaintea petrecăreților că acea persoană nu mai putea fi salvată, dar le-a zis mesenilor că totul e în ordine, că își revenise pe ambulanță.

codruța filip valentin sanfira
Codruța Filip și Valentin Sanfira formează un cuplu pe scenă, dar și în viața reală. Foto: Instagram

Valentin Sanfira: „A făcut infarct. A murit. Am luat microfonul și le-am spus că omul și-a revenit, că e bine”

„Ca să vezi despre ce vorbea Codruța! În momentul în care ești artist și îți iubești cu adevărat meseria nu mai contează prin ce treci tu în momentul ăla. S-a întâmplat să urcăm pe scenă cu febră, s-a întâmplat să urc pe scenă, iar înainte să am perfuzia în mână. Oamenii nu trebuie să știe lucrul ăsta. Tu trebuie să-i faci fericiți. 

La una dintre nunți, la care am fost cu ani în urmă, chiar în Vâlcea, la mine, în Oltenia, o nuntă foarte mare, de vreo 500-600 de persoane, unul dintre invitați a căzut. La noi se joacă hore, sârbe, se distrează. La nunta asta, aveam două programe de cântat. În timp ce jucau, unul dintre invitați a căzut, a făcut infarct, pur și simplu. A murit. A trebuit să se oprească momentul, a venit ambulanța. Nunta se stricase, efectiv.

Nu știau ce să facă și atunci eu am luat microfonul, pentru că omul oricum nu mai putea fi salvat și, recunosc, că am mințit, dar am salvat o nuntă. Le-am spus, dragii mei, pe ambulanță omul și-a revenit, e bine. Haideți să ne distrăm în continuare și să continuăm petrecerea. Asta pentru că mireasa plângea, nașa plângea, soacra plângea.

Oamenii, ușor, ușor și-au revenit și am făcut nunta. Eh, până târziu încoace oamenii mi-au mulțumit și mi-au scris mesaje că le-am salvat un eveniment foarte mare. Acest deces a fost și la început de eveniment. Deci, noi ca artiști avem menirea să-i mulțumim pe oameni, să-i facem fericiți”, a declarat Valentin Sanfira pentru FANATIK.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep...
Decizia luată de cei de la firma Quantum Nutrition, după ce Simona Halep le-a cerut daune de 10 milioane de dolari
Ce avere are românul care a cucerit-o pe fosta iubită a lui George...
Ce avere are românul care a cucerit-o pe fosta iubită a lui George Clooney! Ea e cu 15 ani mai în vârstă și mult mai bogată
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul...
Ce spune China despre vânzarea de arme Rusiei pentru războiul din Ucraina. Mesajul clar către Kiev
Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai: „În...
Sorana Cîrstea explică de ce a ales să se mute în Dubai: „În suflet sunt româncă, dar...”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
Oferte de vacanţă pentru familiile cu copii. Cât costă un sejur all inclusive...
Oferte de vacanţă pentru familiile cu copii. Cât costă un sejur all inclusive în destinaţiile preferate de români, unde găsesc hoteluri create special pentru cei mici
Un șofer olandez a fost amendat după ce o cameră cu inteligență artificială...
Un șofer olandez a fost amendat după ce o cameră cu inteligență artificială a interpretat greșit gestul pe care l-a făcut cu mâna
Istoria Capșa. Povestea copiilor unui cojocar care au început afacerea „La doi frați“...
Istoria Capșa. Povestea copiilor unui cojocar care au început afacerea „La doi frați“ și au avut cea mai cunoscută cofetărie a Bucureștilor VIDEO
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Cum poți obține pensie de urmaș anul acesta. Toate informațiile utile
Cum poți obține pensie de urmaș anul acesta. Toate informațiile utile
Rețetă de pâine fără gluten, cu doar două ingrediente. Perfectă pentru cei care...
Rețetă de pâine fără gluten, cu doar două ingrediente. Perfectă pentru cei care vor să slăbească
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Bianca Drăgușanu. 'Am făcut totul...
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Bianca Drăgușanu. 'Am făcut totul după gustul meu'. FOTO
Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a recunscut abia...
Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de modă a recunscut abia acum: "Sunt pe linie maternă, pe pur"
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E...
Anunțul făcut de Florin Călinescu a stârnit multe reacții. Revine în politică: „E un partid nou”
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi...
Zodiile care au parte de un miracol în martie 2024. Ei sunt nativi care vor trăi o primăvară ca-n filme