Life

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din Ucraina a murit. Clădirea în care se afla a fost bombardată

Oksana Shvets, una dintre cele mai cunoscute actrițe din Ucraina, a murit la vârsta de 67 de ani. Aceasta se afla într-o clădire din Kiev care a fost bombardată.
18.03.2022 | 08:08
Una dintre cele mai cunoscute actrite din Ucraina a murit Cladirea in care se afla a fost bombardata
ADVERTISEMENT

Oksana Shvets s-a stins din viață la vârsta de 67 de ani. Tristul anunț a fost făcut de teatrul Național Molody din Kiev. Și cunoscutul balerin Artem Datsishin a murit joi, din cauza rănilor suferite în timpul bombardamentelor.

Una dintre cele mai cunoscute actrițe din Ucraina a murit. Clădirea în care se afla a fost bombardată

Oksana Shvets a fost ucisă în timpul bombardamentelor. Cunoscuta actriță în vârstă de 67 de ani se afla într-o clădire rezidențială din Kiev, spun cei de la The Independent.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de colegii actriței de la teatrul Național Molody din Kiev.

“Durere imensă în familia Teatrului pentru Tineret. În timpul atacurilor cu rachete asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev, un mare artist al Ucrainei, Oksana Shvets, a fost ucis. Nu există iertare pentru dușmanul care a venit pe pământul nostru!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a teatrului Național Molody din Kiev.

Oksana Shvets s-a născut în anul 1955 în Kiev. A fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe, iar de-a lungul carierei a jucat în numeroase piese de teatru și filme. Aceasta a fost decorată cu cea mai înaltă distincție care se poate acorda actorilor, Artist de Onoare al Ucrainei.

ADVERTISEMENT

Joi seara, faimosul balerin Artem Datsishin s-a stins din viață la spital, după ce a suferit răni grave în timpul bombardamentelor. Artistul avea 43 de ani. Acesta a fost timp de mai mulți ani solist al Operei Naționale și a făcut numeroase turnee în Franța, Germania, Elveția, SUA sau Japonia.

“Prieteni, aș dori să-i informez pe toți cei care l-au cunoscut pe Artem Datsishin că pe 26 februarie a fost rănit de bombardamentele asupra Kievului și a murit în spital”, a fost mesajul postat pe Facebook de una dintre colegele sale de scenă, Tatiana Borovik.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două săptămâni un alt actor a murit. Pasha Lee a fost ucis pe 6 martie, la doar 33 de ani. Acesta se înrolase în Forțele de Apărare teritorială ale armatei ucrainene.