News

O asistentă medicală a făcut avere furând de la bătrâni. Colegii femeii sunt şocaţi de cinismul acesteia

Asistenta medicală din Hunedoara care a deposedat mai mulţi bătrâni de bunuri şi bani a fost reţinută. Poliţia a găsit un adevărat tezaur la ea acasă.
17.06.2023 | 12:23
O asistenta medicala a facut avere furand de la batrani Colegii femeii sunt socati de cinismul acesteia
Asistenta lucra la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara Foto. Hepta
ADVERTISEMENT

Asistenta medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, care jefuia bătrâni după ce îşi încheia orele de lucru, a fost reţinută. Colegii femeii sunt şocaţi de cele întâmplate, nevenindu-le să creadă că aceasta a fost în stare de asemenea fapte.

Asistenta avea acasă aproape un kilogram de aur

Femeia în vârstă de 40 de ani se pferea să îi ajute pe bătrânii neajutoraţi, iar după ce le câştiga încrederea le fura banii sau lucrurile de valoare.

ADVERTISEMENT

De altfel, cu ocazia efectuării percheziției la domiciliul femeii, poliţiştii au ridicat, pentru cercetări, 998 grame de aur, precum și 15.000 de lei și 1.500 de euro, despre care se suspectează că ar fi provenit din comiterea de infracțiuni.

“Nu am mai avut asemenea cazuri. Regretăm că se întâmplă în serviciul nostru aşa ceva. Scopul nostru este clar.

ADVERTISEMENT

Este de a asigura asistenţă medicală de calitate, pentru oamenii la care mergem. De aceea regretăm tare mult”, a declarat Adrian Bordean, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, pentru observatornews.ro.

“Este suspectată de săvârșirea unei infracţiuni. Aşteptăm informaţiile oficiale de la poliţie, pentru a stabili exact situaţia ei”, a adăugat acesta, care a confirmat că în paralel cu ancheta poliţiei va fi deschisă o investigaţie internă.

ADVERTISEMENT

În ceea ce priveşte acţiunea oamenilor legii, Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, a confirmat că în urma percheziţiei efectuate la domiciliul femeii, poliţiştii au ridicat diferite sume de bani în lei şi valută, precum şi mai multe bijuterii din aur.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, un caz similar a avut loc la Bacău, unde zeci de bătrâni s-au plâns că au fost înșelați de un fals inspector de la taxe și impozite din localitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nu mai departe de săptămâna trecută, Poliţia Română anunța că zeci de pensionari din Brașov au fost înșelați de sume mari de bani prin metoda accidentul.

ADVERTISEMENT