News

O avocată din Târgu Jiu a murit într-un grav accident rutier. Fiicele gemene, aflate în mașină, au fost rănite

O avocată din Târgu Jiu a murit într-un grav accident rutier produs joi. Fiicele gemene, aflate în mașină, au fost rănite.
17.06.2021 | 21:25
O avocata din Targu Jiu a murit intrun grav accident rutier Fiicele gemene aflate in masina au fost ranite
O avocată din Târgu Jiu a murit într-un grav accident rutier. Fiicele gemene, aflate în mașină, au fost rănite. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie pe o șosea din județul Gorj. O avocată de 42 de ani din Târgu Jiu și-a pierdut viața într-un grav accident rutier petrecut joi după amiaza.

Femeia se afla la volanul mașinii sale, alături de fiicele gemene, în timp ce se deplasa de la Târgu Jiu către Filiași.

ADVERTISEMENT

Avocată din Târgu Jiu, decedată într-un grav accident rutier. Se afla în mașină cu fiicele sale gemene

Din cercetările polițiștilor reiese că autovehiculul femeii a părăsit sensul mers și a intrat în coliziune cu un cap de pod.

În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a conducătoarei auto. În mașină se mai aflau două minore de 10 ani, fiicele acesteia. Ele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, a comunicat IPJ Gorj.

La locul tragediei s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul secţiei de Pompieri Turceni, Detaşamentul de Pompieri Târgu Jiu, cu două autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Acestea au constatat că este vorba despre trei victime implicate în accident: o femeie de 42 de şi două fetiţe de 10 ani.

Avocata se afla în maşină, încarcerată în scaunul şoferului. În ciuda manevrelor de resuscitare, femeia nu a mai putut fi salvată, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Comunicatul ISU Gorj în legătură cu acest accident

Ulterior, cei de la ISU Gorj au emis un comunicat în care prezintă filmul tragicului eveniment de joi după-amiaza.

În jurul orelor 16:30, ISU Gorj a fost solicitat sa intervină la gestionarea unei situaţii de urgentă generată de un accident rutier ( un autoturism a intrat într-un cap de pod) pe raza comunei Brăneşti, sat Brăneşti.

La fata locului s-au deplasat echipaje de pompieri din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni şi Detasamentul de Pompieri Tg-Jiu cu 2 autospeciale de intervenţie pentru descarcerare şi o ambulantă SMURD, precum şi echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat ca este vorba de 3 victime, o femeie de 42 de ani şi 2 fetiţe de 10 ani.

Femeia se afla in maşina, încarcerată pe scaunul şoferului. Pompierii au reuşit sa extragă victima din maşina, au început manevrele de resuscitare, însă aceasta a decedat.

Cele două fete au fost transportate la UPU Craiova pentru investigațiiamănunțite de către o ambulantă SAJ GORJ şi elicopterul SMURD Dolj, solicitat în sprijin, au transmis reprezentanţii ISU Gorj.

ADVERTISEMENT
Tags: