News

O bătrână din Dolj și-a legat nepoata cu un lanț de pat. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Gest șocant al unei bătrâne din Dolj. Și-a legat nepoata cu un lanț de piciorul patului. Oamenii legii au plasat-o în arest la domiciliu. Ce acuzație îi aduc?
13.05.2022 | 20:49
O batrana din Dolj sia legat nepoata cu un lant de pat Ce au descoperit politistii la fata locului
O bunică din Dolj, arestată la domiciliu, după ce și-a legat nepoata de pat. Sursa foto: IPJ Dolj/ Antena 3
ADVERTISEMENT

O bunică din Dolj, în vârstă de 53 de ani, este arestată la domiciliu, după ce în casa sa oamenii legii i-au găsit nepoata, în vârstă de 10 ani, legată cu un lanț de piciorul patului.

O bunică din Dolj i-a legat piciorul nepoatei sale cu un lanț, de pat

Totul a avut loc în comuna Cerăt, iar femeia îi este și asistent personal celei mici. Minora era legată cu lanțul de piciorul stâng și, mai mult, avea și un lacăt, transmite Antena 3.

ADVERTISEMENT

Fetița mai are un frate de 15 ani, ambii fiind acum preluați de reprezentanții DGASPC. Bunicii i s-a întocmit și un dosar penal sub acuzația infracțiunii de lipsire de libertate.

”În urma celor constatate, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.

ADVERTISEMENT

Minora de 10 ani și fratele acesteia de 15 ani au fost preluați de reprezentanții DGASPC Dolj, minora fiind în afara oricărui pericol”, au comunicat cei de la Poliția Dolj.

Bunica fetiței va sta în arest la domiciliu pentru 30 de zile

De altfel, bunica fetiței a fost prezentată unei instanțe de judecată, aici hotărându-se plasarea în arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

ADVERTISEMENT

Cazul de față amintește de unul din 2017, când un bunic din Botoșani, în vârstă de 60 de ani, și-a ținut legat nepotul vreme de 9 ani. El a explicat poliției că a vrut să-l educe, deoarece obișnuia să fugă de acasă, transmite presa locală, Știri de Botoșani.

Când nu era acasă, bărbatul își lăsa nepotul în grija unei bătrâne, care abia se descurca cu treburile gospodărești. Mai mult, s-a aflat și că obișnuia să consume băuturi alcoolice și juca la păcănele.

ADVERTISEMENT

Copilul a fost preluat de Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgenţă. Aici i s-a oferit consiliere psiho-socială, iar el a spus anchetatorilor că bunicul său l-a legat deoarece merita, fiind obraznic. Bunicul, în schimb, a fost condamnat la doi ani și 8 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT
Tags: