Life

O bunicuță din România a devenit virală după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare și s-a mutat în Africa: “Poate să-ți fie strănepot”

O bunicuță din România, ajunsă virală după ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare. Femeia s-a mutat în Africa, iar relația lor a primit multe critici.
29.11.2023 | 00:15
O bunicuta din Romania a devenit virala dupa ce sa casatorit cu un tanar de culoare si sa mutat in Africa Poate sati fie stranepot
Bunicuța din România care s-a căsătorit cu un tânăr de culoare. Sursa foto: Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a căsătorit cu un tânăr de culoare și s-a mutat în Africa, o bunicuță din România a devenit virală pe Tik Tok. Unii internauți au criticat legătura celor doi, în timp ce alții i-au felicitat.

O bunicuță din România s-a căsătorit cu un tânăr de culoare și s-a mutat în Africa. Postările ei au devenit virale

O româncă s-a căsătorit civil cu partenerul ei, originar din Africa, iar cei doi sunt criticați de internauți, din moment ce este vorba despre o diferență de vârstă destul de mare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi se înțeleg foarte bine, iar femeia postează regulat imagini și clipuri video pe Tik Tok cu soțul ei. În timp ce unii le susțin relația, sunt și persoane care au lăsat comentarii negative.

Vichi și partenerul ei își trăiesc povestea de dragoste fără să țină cont de prejudecăți. Mai mult, românca s-a mutat în Africa, la proaspătul ei soț, iar sentimentele lor sunt foarte puternice, după cum se poate observa din postări.

ADVERTISEMENT

De curând, au mers la ofițerul de Stare Civilă pentru a-și uni destinele. După cum se vede în clipurile video postate de femeie, aceasta se înțelege bine și cu familia soțului ei.

La aproape toate videoclipurile în care apare alături de partener, Vichi nu uită să adauge și o melodie de dragoste. Postările sale au strâns deja numeroase vizualizări și aprecieri, fiind urmărită de peste 16.000 de utilizatori.

ADVERTISEMENT

Postările femeii deja au devenit virale pe platforma de socializare. În ultimele zile, imaginile și clipurile video în care apare alături de soțul ei au primit zeci de comentarii.

Cei doi petrec mult timp împreună și vizitează diverse locuri interesante, pe care Vichi le împărtășește pe pagina sa de Tik Tok. În ciuda criticilor, femeia nu ezită să se afișeze alături de partener.

ADVERTISEMENT

Relația celor doi, criticată dur de internauți

Mulți internauți au comentat relația celor doi și au menționat mai ales diferența mare de vârstă dintre ei. Unii au scris, de asemenea, că femeia ar avea o situație financiară bună, acesta fiind motivul pentru care partenerul ei s-a căsătorit cu ea.

“Poate să-ți fie strănepot”, “Ce să zic, nu o să țină prea mult, este mare diferența de ani!”, “Doamne ferește!”, “E nepoțelul ei?”, “Ai pensia mare?”, “Cat trebuie să fiți împreună pentru viză”, sunt câteva dintre comentariile internauților la postările de pe Tik Tok ale lui Vichi.

Nu toate comentariile au fost, însă, negative. Sunt multe persoane care îi felicită pe cei doi și îi îndeamnă să nu ia în seamă comentariile răutăcioase.

“Fericirea este tot ce contează!”, “Dragostea nu are vârstă! Sănătate și multă fericire”, “Casă de piatră! Sănătate, fericire și iubire!”, le-au transmis unii internauți celor doi.

ADVERTISEMENT