Life

Antonia și Alex Velea, puși la zid de fani. Gestul celor doi artiști a atras un val de critici: ”Nu ne mai facem bine”

Antonia și Alex Velea au ajuns să fie puși la zid de fanii lor. Gestul făcut de cei doi artiști în prima zi de școală a atras critici dure.
14.09.2023 | 09:45
Antonia si Alex Velea pusi la zid de fani Gestul celor doi artisti a atras un val de critici Nu ne mai facem bine
Antonia și Alex Velea, puși la zid de fani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea au fost puși la zid de fanii lor. Un gest care pentru cei doi a fost destul de important, a ajuns să fie aspru criticat. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Antonia și Alex Velea, puși la zid de fani

Antonia și Alex Velea sunt împreună de ani buni. De altfel formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Deși există o diferență semnificativă de vârstă între cei doi, asta nu a contat deloc.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au și o familie cât se poate de frumoasă. Iar deși încearcă să nu îi expună pe cei mici atât de des pe internet, iată că de această dată, a existat un moment cât se poate de special.

Este vorba despre prima zi de școală. Alex Velea a publicat o fotografie cu cei doi copii, arătându-se mândru. „Vă urăm un an școlar! Comorile lui Velea”, a scris logodnicul Antoniei la fotografia respectivă.

ADVERTISEMENT

O simplă imagine avea însă să genereze un val de critici. Se pare că multe persoane nu au fost de acord cu modul în care Antonia și Alex Velea au ales să își îmbrace copiii în prima zi de școală.

Cum au apărut copiii celor doi în prima zi de școală. Sursă foto: Instagram
Cum au apărut copiii celor doi în prima zi de școală. Sursă foto: Instagram

Menționăm faptul că Dominic și Akim purtau pantaloni scurți de trening și bluze de brand, în imaginea postată de tatăl lor. Iar criticile au fost unele cât se poate de acide.

ADVERTISEMENT

„Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?”/ „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine”/ „Cum?!”, au fost doar o parte dintre reacțiile utilizatorilor online la imaginea respectivă.

Copiii celor doi artiști sunt modești

Chiar și așa, nici Antonia și nici Alex Velea nu au fost afectați. Drept dovadă, cei doi nu au reacționat în niciun fel. Evident, au fost și comentarii pozitive. Unii s-au mirat de cât de frumoși sunt cei doi și le-au urat succes în noul an școlar.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că la un moment dat, artistul a vorbit despre modul în care îi crește copiii. Se pare că cei mici vin cu el și Antonia la concerte, iar uneori urcă și pe scenă.

Totodată, deși Antonia și Alex Velea sunt cunoscuți și apreciați de publicul larg, cei doi băieți ai cuplului sunt modești, a mai povestit artistul. De asemenea, ambii parteneri au grijă să îi încurajeze pe cei mici și să găsească un echilibru între joacă și învățare.

ADVERTISEMENT