Life

O faimoasă de la Survivor și-a găsit iubit în străinătate? Primele declarații

Ada Dumitru are iubit străin! Actrița și fostă concurentă la Survivor România a făcut primele dezvăluiri despre tânărul care a cucerit-o.
24.01.2024 | 17:00
O faimoasa de la Survivor sia gasit iubit in strainatate Primele declaratii
O faimoasă de la Survivor și-a găsit dragostea în străinătate. Foto: Instagram/ Montaj: FANAITK
ADVERTISEMENT

Ada Dumitru o duce foarte bine după ce anul trecut a făcut deliciul publicului cu participarea ei la Survivor România. Actrița a făcut declarații, în exclusivitate pentru FANATIK, despre planurile ei de viitor și viața sentimentală.

Ada Dumitru, cucerită de un influencer elvețian

Ada Dumitru e un vulcan de energie, iar pentru ea, iarna sigur nu-i ca vara. Nu de alta, dar în escapada ei din Elveția a dat de un flăcău care pare s-o

ADVERTISEMENT

fi cucerit definitiv… sau nu? Acest „sau nu” depinde foarte tare de testul pe care actrița ni l-a dezvăluit! E vorba de o probă culinară.  Evident, artista glumește, dar, așa cum știm, în glumă se mai zice de multe ori adevărul!

Vedeta a postat un videoclip pe contul ei de Instagram, care a stârnit multe curiozități, dar doar FANATIK a aflat care este adevărul! În filmulețul respectiv, Ada, aflată în telescaun, face cunoștință cu un tânăr pe nume Marco Marques, un destul de cunoscut influencer de travel elvețian, pe care artista l-a botezat, afectuos, Marco Polo.

ADVERTISEMENT

Tocmai această poreclă l-a făcut pe vlogger dornic să o cunoască și mai bine pe româncă, iar de aici la un adevărat love story a fost un singur pas. Ada Dumitru l-a primit repede în inima ei, chiar dacă încă Marques nu a trecut marele test! Ce vrea, așadar, Ada de la noul ei partener? O să râdeți, dar pentru ea dragostea chiar trece prin stomac, așa că băiatul trebuie să știe să facă sarmale bune!

„Simt că sunt într-un film nebunatic. Testul suprem e să-i iasă sarmalele”

După cum ne-a mărturisit, în exclusivitate, Ada Dumitru o arde internațional nu doar pe plan amoros, ci și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

„Da, l-am întâlnit complet întâmplător pe acest elvețian de origine portugheză pe nume Marco Marques care acum e parte din viața mea. Simt că sunt într-un film din ăla super nebunatic si romantic de când suntem împreună. Încă e în teste. Testul suprem e să-i iasă sarmalele cum îi ies lu mamaie si după mai discutăm despre el”, a declarat Ada Dumitru, pentru FANATIK.

Fosta concurentă de la Survivor România are motive de bucurie și când vine vorba de meseria de actriță. Fata vitregă a lui Bebe Cotimanis pornește în turneu, prin Europa, cu comedia „Cafeaua domnului ministru”. Nu este singurul proiect de care Ada e extrem de mândră.

ADVERTISEMENT
ada dumitru si iubitu
Ada Dumitru, fostă concurentă la Survivor România

Ada dă lovitura pe plan internațional și în carieră, nu doar în dragoste. Românii o vor vedea în ultimul sezon din Clanul

Românii din Canada și Statele Unite, de pildă, o pot vedea în serialul „The Pact”, iar cei din țară o vor putea vedea și în serialul Clanul, în sezonul final.

„Foarte curând o să plec în turneu prin Europa deci românii din Belgia, Frankfurt si Londra mă pot vedea la teatru într-o comedie nebunatică numită “Cafeaua domnului ministru”. Lumea mă poate vedea la teatru si prin țară sau la Pitesti unde sunt angajată. Românii din Canada sau America mă pot vedea într-un serial american numit The Pact.

O să trec puțin si în ultimul sezon din Clanul. Si cel mai des mă pot vedea pe online unde postez ce-mi mai trăzneste mie mintea. Mai am si alte planuri despre care nu pot să povestesc încă să povestesc nimic. Oricum mereu în priză, se coace aluatu’”, a încheiat Ada Dumitru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT