Life

Testamentul moral al actriței Natașa Raab. Bebe Cotimanis, dezvăluiri de suflet

Moartea actriței Natașa Raab a provocat multă durere în rândul colegilor de breaslă și nu numai! Ce testament moral a lăsat artista?
24.10.2023 | 11:30
Testamentul moral al actritei Natasa Raab Bebe Cotimanis dezvaluiri de suflet
Bebe Cotimanis, despre testamentul moral lăsat moștenire de Natașa Raab. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie 2023, iar plecarea ei dintre noi a provocat durere uriașă în rândul actorilor. Bebe Cotimanis și Carmen Tănase au făcut câteva declarații în exclusivitate pentru FANATIK despre îndrăgita actriță care s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani, după o perioadă lungă de luptă cu boala.

Natașa Raab și testamentul moral lăsat moștenire. Dezvăluire făcută de Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a dezvăluit, pentru FANATIK, care este testamentul moral lăsat în urmă de Natașa Raab, cu care a fost colegă la Institutul de Artă Teatrală din București. Natașa era la o altă clasă, colegă cu actorul Angel Rababoc, mereu plină de viață și dornică să învețe și să dea totul pe scenă.

ADVERTISEMENT

Bebe Cotimanis a mărturisit, pentru FANATIK, unul din marile regrete profesionale ale ”Coanei Chiva”. Natașa Raab a vrut să joace într-o piesă de teatru cu Constantin și chiar i-a cerut, după ce s-a îmbolnăvit, să nu joace cu nimeni altcineva. Natașa i-a spus lui Bebe, în urmă cu ceva timp, că nu se mai simțea deloc în stare să mai joace, fiind extrem de slăbită din cauza bolii.

„Am fost colegi în Institut (n. red.: Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București). Ea era la o altă clasă, nu mai știu la ce profesor. A fost colegă cu Angel Rababoc în aceeași clasă și îmi pare rău că nu am reușit să ducem un proiect la final. Mi-a propus o piesă să o jucăm împreună. Eram de acord cu chestia asta, dar ea s-a îmbolnăvit acum un timp în urmă.

ADVERTISEMENT

N-am mai apucat să facem piesa asta și am mai vorbit la telefon și a regretat. Mi-a zis: „Bebe, nu mă mai văd în stare să fac piesa asta”. Lăsase ea, așa, o vorbă: „Să nu faci piesa cu altcineva că te afurisesc, știi? O zicea cum era ea plină de energie, de patos, draga de ea… Este o veste tare tristă, mai ales că a plecat și Teo Corban din generația noastră, acuma s-a dus și Natașa… Dumnezeu s-o odihnească!”, a declarat Bebe Cotimanis în exclusivitate pentru FANATIK.

Carmen Tănase: „Moartea lui Val a pus-o la pământ”

Și Carmen Tănase, cu care Natașa Raab a jucat în celebra telenovelă românească „Inimă de țigan”, deplânge moartea artistei. Vedeta din „Clanul” spune că odată cu moartea soțului Natașei, medicul Val Guțul, starea ei s-a deteriorat. Suferința provocată de pierderea soțului și-a pus puternic amprenta asupra actriței.

ADVERTISEMENT

„Natașa a fost o inimă mare. O inimă umblătoare. Nu conta că nu te vedeai cu ea luni în șir, dacă aveai nevoie de ajutor, mobiliza și Armata să te ajute. A trecut prin multe, le-a dus cu fruntea sus, dar moartea lui Val a pus-o la pământ. A fost o actriță extraordinară, un om rar, un prieten devotat.

Da, avea gura mare, dar asta pentru că pe ea o costa tot. În ultimii ani a suferit cumplit de nedrept, cumplit. Acum a scăpat și sper că e liniștită și împăcată. Drum bun, Natașa! Dumnezeu să te odihnească în pace”, este mărturisirea făcută de Carmen Tănase, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

O altă actriță care o cunoștea foarte bine pe Natașa Raab, Magda Catone, și-a exprimat durerea, pentru FANATIK, după ce e auzit de moartea acesteia: „A trecut la Domnul! Sufletul e veșnic! Dumnezeu să o ierte, să o odihnească!”.

Actrița Natașa Raab fusese diagnosticată cu boala Parkinson, însă nu este singura afecțiune cu care actrița a luptat. În anul 2000, artista primea o veste cumplită: aflase că avea cancer ovarian.

 

 

ADVERTISEMENT