Life

O familie din București a transformat o casă veche de la țară într-o casă superbă de locuit. Foto

Casa țărănească cu iz urban. Cum a reușit o familie, în doi ani, să transforme radical o locuință de țară în una modernă
23.01.2024 | 20:11
O familie din Bucuresti a transformat o casa veche de la tara intro casa superba de locuit Foto
Cum arată, în prezent, casa pe care o familie din București a readus-o la viață. Sursa foto: Facebook/ Mutat la țară - viața fără ceas
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai multe persoane și-au găsit o pasiune și un hobby în renovarea de locuințe vechi. După modelul Danei Rogoz și al soțului ei, o altă familie a oferit o față nouă unei case bătrânești. Cândva, o locuință care nu atrăgea multă lume, casa a devenit un sanctuar unde se poate locui fără nicio grijă.

Povestea familiei din București care a dat viață unei case vechi

Poveștile cu persoane care renovează case sunt din ce în ce mai dese. Foarte multă lume alege să investească timp și bani în locuințe vechi, oferindu-le o altă față. Satisfacția este cu atât mai mare, cu cât rezultatul final este unul deosebit.

ADVERTISEMENT

Este și cazul unei familii din București care și-a dedicat o parte din timp restaurării unei case bătrânești. Locuința veche este situată în Muntenia, iar în prezent, aproape că nimic nu mai amintește de casa ridicată în 1927.

Familia din București a postat imaginile cu rezultatul final pe Facebook, acolo unde internauții nu s-au putut abține și și-au exprimat părerile. În timp ce unii i-au felicitat pentru alegerea făcută, alții s-au arătat nemulțumiți de faptul că au dispărut complet elementele de originalitate.

ADVERTISEMENT
casă renovată Curtea de Argeș
Procesul de renovare al casei a durat luni bune. Sursa foto: Facebook/ Mutat la țară – viața fără ceas

Inițial, casa situată într-un sat de lângă Curtea de Argeș avea doar două camere. Familia Ciobanu s-a aventurat într-un proiect ambițios și a transformat radical locuința. În prezent, aceasta are și mansardă și pare mult mai potrivită pentru o casă de vacanță.

Cum arată, în prezent, locuința modernizată după placul familiei Ciobanu

Rezultatul final este fix pe placul proprietarilor care au vrut să îmbine modernul cu tradițional. Acum, căsuța bătrânească are accente moderne și poate fi locuită, fără probleme, în orice perioadă a anului.

ADVERTISEMENT

Casa a fost cumpărată de familia Ciobanu în urmă cu mai bine de doi ani. În tot acest timp, s-a lucrat intens la modernizarea ei, până s-a obținut rezultatul dorit. Casa bătrânească nu este doar un refugiu de vacanță, ci este a doua casă pentru familia cu șase membri din Capitală.

Corina Ciobanu a fost cea care a postat povestea pe Facebook, acolo unde mii de internauți au citit-o. Aceasta a recunoscut că podul înalt al casei i-a convins pe ea și pe soțul ei să cumpere imediat locuința.

ADVERTISEMENT
casă renovată Curtea de Argeș
Interiorul casei îmbină elementele moderne cu cele tradiționale. Sursa foto: Facebook/ Mutat la țară – viața fără ceas

Încă din primele momente, cei doi au văzut un potențial uriaș în casa bătrânească din satul de lângă Curtea de Argeș. Faptul că au putut să ridice o mansardă și să o facă destul de încăpătoare pentru 6 persoane a fost cea mai mare realizare a lor.

”A fost multă muncă, planuri și schimbări de planuri în ceea ce privește amenajarea, dar cred că am reușit să echilibrăm tradiționalul cu modernul, vechiul cu noul. Așa, căsuța asta a devenit a noastră pentru conectarea cu natură, a copiilor că loc de joacă, a familiei că poveste.”, au spus proprietarii pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: