News

O fată de 15 ani a murit într-un accident teribil în Buzău. Șoferul avea tot 15 ani

Victima era pasageră în mașina condusă de băiatul de 15 ani, care a pierdut controlul autoturismului și s-a răsturnat pe marginea drumului, potrivit polițiștilor ajunși la fața locului.
22.07.2022 | 10:08
O fata de 15 ani a murit intrun accident teribil in Buzau Soferul avea tot 15 ani
Accident grav în Buzău. O fată de 15 ani a murit. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs pe Drumul Național 2, în comuna Podgoria, în județul Buzău. Cauza accidentului este, potrivit polițiștilor, viteza excesivă.

Accident teribil în Buzău, o fată de 15 ani a murit

Conform Antena 3, tânărul venea din județul Vrancea, comuna Foșcani, și se îndrepta spre Râmnicu Sărat.

ADVERTISEMENT

”Trafic dirijat pe DN2E85, în afara localității Podgoria. Din primele date de la fața locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea un autoturism pe direcția Focșani către Râmnicu Sărat, un tânăr în vârstă de 15 ani, din Vrancea, ar fi pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu decesul pasagerei, o tânără în vârstă de 15 ani, din Vrancea. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, au transmis reprezentanții poliției.

ADVERTISEMENT

În urmă cu două zile, județul Mehedinți s-a confruntat cu o situație la fel de gravă, când un TIR s-a ciocnit cu un autoturism. Trei persoane au fost rănite și o femeie în vârstă de 30 de ani a murit.

”La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

ADVERTISEMENT

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital”, a explicat ISU Mehedinţi.

Lucrurile sunt mult mai grave în Egipt, unde 22 de oameni au murit și 33 au fost răniți după ciocnirea unui camion cu un autobuz, în sudul țării, la 200 kilometri de Cairo.

ADVERTISEMENT

Mii de oameni mor anual în Egipt, însă cifrele sunt asemănătoare și în România. De altfel, țara noastră are cea mai mare rată de decese în accidente rutiere, raportat la numărul de locuitori. 93 de oameni au murit la fiecare 1 milion de locuitori, o cifră îngrijorătoare, potrivit experților

Raportul Comisiei Europene (CE) arată  că 19.800 de persoane au murit în accidente rutiere anul trecut în Europa.

ADVERTISEMENT