News

Accident groaznic în Mehedinți, între un TIR și un autoturism. Trei răniți și o femeie moartă

Reprezentanții ISU Mehedinţi au declarat marți seara că o femeie în vârstă de 30 de ani a murit după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu un TIR.
20.07.2022 | 00:08
Accident groaznic in Mehedinti intre un TIR si un autoturism Trei raniti si o femeie moarta
Accident groaznic în care au fost implicate un TIR și un autoturism. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

Ceilalți trei pasageri care se aflat în mașina de mici dimensiuni – un adult și doi copii – au fost transportați la spital, conform news.ro. Conform sursei citate, accidentul rutier a fost înregistrat pe DN 56 A, la intersecția cu localitatea Valea Anilor, din județul Mehedinți.

Accident fatal pentru femeia în vârstă de 30 de ani

În urma apelulului la 112, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit de urgență. ”La sosirea pompierilor, trei persoane din autoturismul implicat în accident necesitau îngrijiri medicale, acestea suferind politraumatisme.

ADVERTISEMENT

Victimele, un bărbat in vârsta de circa 40 de ani și doi minori cu vârste de 7, respectiv 9 ani, au fost preluați de către echipajele medicale SAJ, în stare de conștiență și transportate la spital”, a transmis ISU Mehedinţi.

Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru femeia în vârstă de 30 de ani. În ceea ce îl privește pe șoferul tirului, trebuie spus că acesta a refuzat îngrijirile medicale.

ADVERTISEMENT

În urmă cu un an, chiar la 19 iulie, tot în județul Mehedinți, o persoană a murit după impactul dintre trei mașini o autoutilitară și două tiruri.

Alt accident rutier în Mehedinți, la aceeași dată

La acea vreme, accidentul rutier deosebit era înregistrat dimineața, într-o zi de luni. Un șofer care a rămas încarcerat nu a mai putut fi salvat și a decedat.

ADVERTISEMENT

Revenind în prezent, amintim că marți, 19 iulie 2022, la ora 20:45, a fost raportat un incident pe A 1, la km 258, în județul Sibiu. Un TIR care se deplasa pe A1, spre Deva, a intrat pe contrasens după ce i-a explodat roata stângă din față.

Din fericire, chiar dacă tirul a distrus parapetul median și a ajuns pe contrasens, nu au fost înregistrate persoane rănite. Din cauza acestui episod, traficul rutier în zonă a fost afectat.

ADVERTISEMENT

Astfel, s-a circulat greu pe prima bandă și pe banda de urgență în ambele sensuri de mers. În cele din urmă, traficul rutier s-a desfășurat normal în jurul orei 22:00.

ADVERTISEMENT