News

O femeie a căzut de la etajul patru al unui bloc din Bârlad. Nu a putut spune cum s-a petrecut incidentul

Incident grav învăluit în mister, în municipiul Bârlad. O femeie a căzut de la etajul patru al unui bloc, dar nu știe cum s-a petrecut totul.
13.04.2024 | 22:23
O femeie a cazut de la etajul patru al unui bloc din Barlad Nu a putut spune cum sa petrecut incidentul
O femeie a căzut de la etajul patru al unui bloc din Bârlad. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a căzut, sâmbătă după-amiză, de la etajul patru al unui bloc.

Femeia a ajuns la spital cu multiple leziuni

Din fericire, femeia a scăpat cu viață în urma incidentului care putea să îi fie fatal, dar s-a ales cu mai multe răni.

ADVERTISEMENT

Atunci când au văzut-o zăcând lângă bloc, vecinii femeii au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Când au ajuns medicii la locul accidentului, victima era conștientă, însă avea multiple leziuni provocate în urma impactului cu solul.

ADVERTISEMENT

În urma unei prime evaluării, medicii au constatat că în urma acestui incident femeia s-a ales cu un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic, dar şi cu o fractură deschisă la braţul stâng.

După ce i-a fost acordat primul ajutor, pacienta în vârstă de 40 de ani a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă unor investigații amănunțite.

ADVERTISEMENT

Deși inițial părea un simplu accident, autoritățile au început să privească cu suspiciune întregul eveniment.

Reprezentanții SAJ Vaslui spun că femeia nu a putut să precizeze cu exactitate cum anume s-a produs incidentul care se putea transforma într-o tragedie.

ADVERTISEMENT

“Victima a fost găsită conștientă, dar nu a putut preciza exact cum s -a produs căderea. Prezenta mai multe traumatisme.

Mai exact, un traumatism cranio-facial, un traumatism toracic și o fractură deschisă membru superior stâng”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui.

În acest caz polițiștii bârlădeni au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul.

Mai mult, aceștia iau în calcul inclusiv varianta unei tentative de suicid.

“La primul apel cei care au solicitat ambulanța au afirmat că pacienta s-ar fi aruncat pe geam după ce a stat o perioadă acolo și amenința că se aruncă”, a mai spus medicul Dan Ungureanu.

ADVERTISEMENT