News

O femeie de 30 de ani s-a aruncat de la etajul 8, în Slatina. Tânăra a murit pe loc

O femeie de 30 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul opt al blocului în care se afla. Aceasta era în vizită la socrii săi, ea fiind originară din județul Ilfov.
18.02.2022 | 19:48
O femeie de 30 de ani sa aruncat de la etajul 8 in Slatina Tanara a murit pe loc
O femeie de 30 de ani s-a aruncat de la etajul 8, în Slatina. Tânăra a murit pe loc. Sursa foto: olt-alert.ro
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 30 de ani era din județul Ilfov și venise în Slatina pentru a-și vizita socrii. Aceasta a murit după ce a căzut de la etajul blocului în care aceștia locuiesc.

Tragedie în Slatina. O femeie de 30 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etaj

Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de vineri, în jurul orei 15:30. Cineva a sunat atunci la 112 spunând că a văzut o persoană căzând de la etajul opt al unui bloc situat pe strada Libertății.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au sosit de urgență la fața locului, alături de echipajele de prim-ajutor. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru femeia de 30 de ani, care s-a stins din viață pe loc.

„La data de 18 februarie a.c., la ora 15.31 Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, ar fi căzut de la balconul unui apartament de pe strada Libertății, din municipiul Slatina.

ADVERTISEMENT

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și mai multe echipaje de prim-ajutor”, au transmis oamenii legii.

Oamenii legii spun că ar fi vorba de o sinucidere în acest caz. A fost deschis dosar penal

Datele polițiștilor care au mers la fața locului arată că în acest caz ar fi vorba de o sinucidere, căci femeia de 30 de ani a vrut să se arunce de acolo.

ADVERTISEMENT

Nu este vorba, așadar, de o greșeală, iar ea s-a aruncat voluntar de la balconul apartamentului aflat la etajul opt.

Din păcate, pentru ea nu s-a mai putut face nimic, iar medicii de la ambulanță au pronunțat decesul.

ADVERTISEMENT

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit că femeia, în vârstă de 30 de ani, din orașul Popești-Leordeni, județul Ilfov, s-ar fi aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 8, apartament ce aparține socrilor săi.

Aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind constatat decesul”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Deocamdată, cei care investighează cazul iau în calcul toate variantele, inclusiv pe cea a sinuciderii.

ADVERTISEMENT
Tags: