News

O femeie din Adjud a murit la 24 de ore după ce născuse. Proaspăta mămică era în stare gravă, cu Covid-19

14.12.2020 | 17:16
O femeie din Adjud a murit la 24 de ore dupa ce nascuse Proaspata mamica era in stare grava cu Covid19
ADVERTISEMENT

O femeie care ajunsese la spital în stare gravă cu coronavirus a murit la o zi după naștere, medicii fiind neputincioși în fața virusului ucigaș.

Femeia a murit la Maternitatea „Buna Vestire” din Galați, la 24 de ore după ce născuse, lucru care a șocat pe toată lumea din familia sa.

ADVERTISEMENT

Femeia ajunsese în stare gravă la spital, fiind infectată cu SARS-CoV-2, însă nimeni nu se aștepta ca aceasta să își piardă viața la o zi după ce dăduse viață.

O femeie din Galați a murit infectată cu Covid-19 după ce născuse

Femeia, originară din Adjud, a murit duminică, la o zi după naștere. A ajuns în spital în stare gravă, în 11 decembrie, iar medicii au decis să îi facă cezariană.

ADVERTISEMENT

A adus pe lume o fetiță sănătoasă, testată negativ la Covid-19, însă starea femeii s-a înrăutățit în 13 decembrie și a murit.

Conform stiridiaspora.ro, Mirela Paiu postase pe Facebook mesajul „Bine ai venit pe lume” în 12 decembrie. Au curs sute de mesaje de felicitări, după care fericirea s-a transformat în dramă.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni s-au arătat șocați de faptul că femeia a murit la o zi după naștere. „Nu imi vine sa cred! Prea tânăra avea 2 comori de fete, una care îi va duce dorul și alta care o va cunoaște doar in fotografii! Condoleante familiei si putere lui George””, a scris un prieten al femeii pe Facebook.

Doamne cum ai luat tu mama la copiii astia?”, „Drum lin, frumoasa fata!”, „Dumnezeu sa te ierte, Mirela! Imi pare nespus de rau, ai lasat o imensa durere in urma ta!! Multa putere familiei si lui George, sa creasca mari fetitele voastre… imposibil de crezut asa ceva!”,

ADVERTISEMENT

„Condoleanțe și putere familiei sunt cuvinte prea mici, tu suflet frumos ai plecat mult prea devreme iar alții își doresc să moară chinuindu-se și suferind…”, au scris alți apropiați ai familiei îndurerate.

ADVERTISEMENT