News

O femeie și-a spânzurat cei doi copii, după care s-a sinucis. Vecinii sunt în stare de șoc: ”Păreau fericiți împreună”

O femeie și-a spânzurat cei doi copii, după care s-a sinucis. Cazul i-a șocat pe vecini, care sunt în stare de șoc și nu înțeleg gestul mamei.
24.03.2023 | 16:18
O femeie sia spanzurat cei doi copii dupa care sa sinucis Vecinii sunt in stare de soc Pareau fericiti impreuna
O femeie și-a spânzurat cei doi copii. Foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

O femeie și-a spânzurat cei doi copii, după care s-a sinucis. Vecinii nu înțeleg ce a determinat-o pe mamă să își ucidă copiii, mai ales că aceștia păreau o familie fericită. Polițiștii încearcă acum să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în această familie care locuia în Anglia.

O femeie și-a spânzurat cei doi copii

Frații în vârstă de 9 și 7 ani au fost sugrumați cu un colier de plastic industrial și au fost găsiți morți în casa lor alături de mamă, care la rândul său era spânzurată, conform anchetei. Mama lor era Nadja de Jager, în vârstă de 47 de ani, și a fost găsită moartă alături de băieți în casa lor din Londra. Anchetatorii spun că familia respectivă era formată din migranți polonezi și, recent, femeia divorțase de soțul său, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cadavrele Nadjei de Jager, în vârstă de 47 de ani, și ale fiilor ei, Alexander, în vârstă de 9 ani, și Maximus, în vârstă de 7 ani, au fost descoperite după ce Poliția a forțat intrarea în locuința lor din Belvedere, sud-estul Londrei, pe 9 martie. Examinările post-mortem au dezvăluit cauza provizorie a morții drept spânzurare.

Inspectorul detectiv Oliver Stride, reprezentant al comandamentului specializat în criminalitate al Poliției Metropolitane din Londra, a declarat în momentul audierilor că ambii băieți au fost găsiți într-un dormitor de la etaj. ”Maximus era pe pat în timp ce Alexander stătea întins pe podea lângă pat”, a transmis Stride.

ADVERTISEMENT

El a adăugat că tatăl băieților, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a identificat cadavrele băieților. Alexander și Maximus erau ”elevi model”, potrivit colegilor și profesorilor. Într-un omagiu, un purtător de cuvânt al Școlii pentru copii și juniori Belvedere a declarat: ”Cu mare tristețe putem confirma că doi dintre elevii noștri, Alexander și Maximus De Jager, au murit acasă în această săptămână. Alex și Max au fost membri cu adevărat minunați ai comunității noastre școlare și ne vom aminti de ei cu mare drag”.

Medicul legist al Londrei de Sud, Sarah Ormond-Walshe, a declarat că ancheta va fi finalizată cel mai probabil în șase luni. În stare de șoc, vecinii au vorbit despre această tragedie. Marion Beazer, în vârstă de 69 de ani, care locuia peste drum de familia de Jager, a considerat mereu că femeia și cei doi copii sunt o ”familie normală”.

ADVERTISEMENT

”Nu au făcut niciodată probleme pe stradă la noi. Din câte știu, erau doar o familie normală. Este pur și simplu îngrozitor”, a declarat Beazer. Un alt vecin, Christopher Babutulde, în vârstă de 68 de ani, care locuia la două uși mai jos de familie, a spus că obișnuia să o vadă pe mama plimbându-și cei doi fii mici către și de la școală. ”Este cu adevărat șocant. Suntem o comunitate atât de strânsă, căreia îi pasă cu adevărat unul de celălalt”, a transmis Babutulde.

Un alt vecin a menționat că mama și tatăl familiei de polonezi divorțaseră recent. ”Erau polonezi. Prietena mea de peste drum a spus că nu l-a văzut pe soț de ceva vreme. Obișnuiam să o văd pe bunică plimbându-i pe cei doi copii. Obișnuiam să văd familia mergând până în parc și la oficiul poștal și mereu ne salutam”, a completat un alt vecin.

ADVERTISEMENT

”E îngrozitor. E prea aproape de casă. Din ce știu erau despărțiți sau ceva de genul, au divorțat. N-a mai fost văzut pe aici de ceva vreme. Dar, sora mea de 15 ani s-a întors vineri de la școală prin parc și l-a văzut pe băiețel alergând spre casa lor. Mama lui mergea în urma sa. Păreau complet normali. Păreau fericiți”, a transmis un alt vecin, care nu a dorit să-și divulge identitatea.

ADVERTISEMENT