Life

O mai ții minte pe Cristina Dochianu? Fosta prezentatoare TV a născut al patrulea copil, în secret

Cristina Dochianu (37 de ani), fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Antena 1, a devenit mamă pentru a patra oară. Vedeta mai are două fete și un băiat.
21.06.2022 | 14:49
O mai tii minte pe Cristina Dochianu Fosta prezentatoare TV a nascut al patrulea copil in secret
O mai știi pe Cristina Dochianu? Fosta vedetă Antena 1 a devenit mamă a patra oară. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta știristă s-a retras din lumina reflectoarelor în anul 2016, când a luat decizia să se concentreze pe viața de familie. De atunci și până în prezent a fost discretă cu tot ce ține de planul personal sau de cei apropiați.

O mai știi pe Cristina Dochianu? Fosta vedetă Antena 1 a devenit mamă a patra oară

Cristina Dochianu, una dintre cele mai îndrăgite vedete TV, a născut în mare secret pentru a patra oară. Fosta prezentatoare a devenit mamă de fetiță undeva în această primăvară, însă a postat primele imagini abia la botezul copilului.

ADVERTISEMENT

Micuța, care poartă numele Maria-Evelin a fost creștinată în luna mai, când fosta moderatoare de la Antena 1 a publicat și primele imagini alături de bebeluș, dar și împreună cu ceilalți patru copii.

Fostele colege de breaslă sau prietene, printre care se numără Anca Serea, Luminița Anghel și Raluca Lăzăruț au felicitat-o pe proaspăta mămică, care are grijă și de fiul partenerului de viață din primul mariaj.

ADVERTISEMENT

„Felicitari!!!! Mama de 4! Nu-mi vine să cred”, este mesajul transmis de soția lui Adrian Sînă pe contul de Instagram.

Primul copil al fostei jurnaliste a venit pe lume în anul 2015. Este o fetiță care poartă numele Yvonne. Doi ani mai târziu se năștea a doua fiică a Cristinei Dochianu, Anais, în timp ce Nicholas are acum 3 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT
Cristina Dochianu și soțul
Cristina Dochianu și soțul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cristina Dochianu, o familistă convinsă

Cristina Dochianu s-a iubit foarte mulți ani cu Radu, componentul trupei Crush, cel care a cântat împreună cu Alexandra Ungureanu. Din anul 2013 formează un cuplu cu afaceristul Cristian Fogarassy, care divorțase cu un an înainte.

Frumoasa blondină și-a unit destinul cu actualul partener de viață pe 15 decembrie 2013, iar câteva luni mai târziu ajungea și la altar. Povestea lor de dragoste avea să fie consolidată de venirea pe lume a primului copil, la numai patru luni de la nuntă.

ADVERTISEMENT