Life

O mai ții minte pe Sindy de la Survivor România? Războinica s-a pozat în ipostaze provocatoare de sărbători

O mai știi pe Sindy de la Survivor România? Războinica din sezonul trei s-a costumat în Crăciuniță sexy, de sărbători. Cum arată acum
28.12.2023 | 11:21
O mai tii minte pe Sindy de la Survivor Romania Razboinica sa pozat in ipostaze provocatoare de sarbatori
Sindy, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

O mai ții minte pe Sindy de la Survivor România? Simpatica războinică din sezonul doi, cea care vorbea cu crabii pe nisipul fierbinte din Dominicană, a cărei voce a făcut deliciul telespectatorilor, s-a transformat în Crăciuniță sexy de sărbători.

Sindy de la Survivor România, o războinică în costum de Crăciuniță

Blondina arată complet diferit față de cum o știa lumea în reality-show-ul care revine în varianta All Stars din 16 ianuarie 2024, la PRO TV. Sindy nu are pudoare atunci când pozează pe Instagram. Am putea spune că e una din vedetele curajoase dacă e să privim la ipostazele în care tinde să se afișeze.

ADVERTISEMENT

Noncoformistă, rebelă, dar și cu un aer de inocență, Sindy știe să își țină aproape comunitatea de zeci de mii de fani de pe platforma de socializare unde e destul de activă. Astăzi, fosta vedetă Survivor România se descrie drept ”fitness girl”. Se antrenează zi de zi pentru a arăta bine. A transformat această pasiune într-o sursă de existență.

sindy survivor românia
Sindy de la Survivor România, în rol de Crăciuniță sexy. S-a pozat cu prietena ei, Andreea. Foto: Instagram

Activă pe Instagram și TikTok

Szidonia oferă acum și sfaturi legate de nutriție. Și-a refăcut viața după boom-ul de popularitate de care s-a bucurat la Survivor România, în ediția difuzată de Kanal D, cea câștigată de Zannidache. Tânăra este și specializată în masaj, conform descrierii afișate pe Instagram.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, Sindy de la Survivor România este prezentă și pe TikTok. Szidonia nu putea lipsi de pe una din platformele la modă mai ales în rândul adolescenților de vreo doi ani încoace. Pe rețeaua chineză de socializare, Sindy se bucură de 165.000 de urmăritori. Are un număr mai mare față de cifrele de la Meta.

Cele mai multe din materialele video pe care fata le urcă pe TikTok cuprind exercițiile pe care le face la sală pentru a se menține în formă. Astfel, Sindy de la Survivor România le arată urmăritorilor și cum se lucrează anumiți mușchi, dincolo de teorie.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu figurează pe lista concurenților care vor apărea la Survivor All Stars în anul 2024! Nu e exclus, însă, să fie pe lista rezervelor!