Life

Ei sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars. Nume surpriză pe lista anunțată de Pro Tv

Ei sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars. Pro Tv a anunțat lista completă cu cei 10 Războinici și cei 10 Faimoși.
16.12.2023 | 14:36
Ei sunt cei 20 de concurenti de la Survivor All Stars Nume surpriza pe lista anuntata de Pro Tv
Ei sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars
ADVERTISEMENT

S-a aflat numele celor 20 de concurenți de la Survivor All Stars. 10 Războinici și 10 Faimoși vor putea fi revăzuți la Pro Tv începând cu luna ianuarie. Mai multe nume surpriză sunt pe listă.

Ei sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars

Survivor România este de departe unul dintre cele mai apreciate reality show-uri din România. Iar în ultimii ani, o mulțime de nume celebre și mai puțin celebre au ajuns în Republica Dominicană în lupta pentru premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Iată că anul acesta însă, lucrurile se vor schimba. Pro Tv a publicat lista cu cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars. Și se pare că vom avea parte de niște surprize, după cum anunța anterior și Daniel Pavel.

Cine sunt cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars și când vor putea fi văzuți? Pro Tv anunță că reality show-ul începe pe 16 ianuarie, iar show-ul va fi unul mai puternic ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Concurenții nu doar că vor fi scoți din zona de confort, însă au de dus la bun sfârșit mari provocări. Iar pe toți îi cunoaștem, având în vedere că fiecare dintre ei a participat în ultimii ani la Survivor România.

Nu este clar cum va arăta Survivor All Stars și nici ce reguli va avea competiția. Chiar și așa, un lucru este clar. Cei 20 de concurenți de la Survivor All Stars vor fi nevoiți să dea tot ceea ce au ei mai bun.

ADVERTISEMENT

Dan Ursa nu va participa la Survivor All Stars

Din echipa Faimoșilor fac parte zece nume celebre. Cea mai mare parte dintre ele au putut fi văzute în sezonul 2. Din ultimul sezon însă îi regăsim pe Ștefania Stănilă, dar și pe Jorge. Lista Faimoșilor de la Survivor All Stars este următoarea:

Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește lista cu echipa Războinicilor de la Survivor All Stars, din sezonul trecut îi vom vedea doar pe Maria Lungu și pe Robert Moscalu. Se pare că Dan Ursa, câștigătorul Survivor România, nu va mai pleca în Republica Dominicană. Lista completă este următoare:

Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

ADVERTISEMENT
Tags: