Life

O mamă a rămas fără copil din cauza unui filmuleț “amuzant” pe Tik Tok. Protecția Copilului l-a luat în grijă și a deschis o anchetă

O mamă a rămas fără copil din cauza unui filmuleț “amuzant” postat pe Tik Tok. Micuțul a fost luat de Protecția Copilului.
14.03.2023 | 19:23
O mama a ramas fara copil din cauza unui filmulet amuzant pe Tik Tok Protectia Copilului la luat in grija si a deschis o ancheta
O mamă a rămas fără copil din cauza unui filmuleț. Sursa foto: Capturi Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a postat un filmuleț pe Tik Tok, ce s-a vrut a fi “amuzant”, o mamă a rămas fără copil, după ce autoritățile i l-au luat din grijă și au deschis o anchetă.

Cum a rămas o mamă fără copil după ce a postat un filmuleț “amuzant” pe Tik Tok. I-a fost luat de Protecția copilului

O creatoare de conținut de pe Tik Tok, urmărită de peste un milion de utilizatori, le-a povestit internauților ce i s-a întâmplat după ce a postat clipul video respectiv. Savanah Glembin a apărut în lacrimi în mediul online, după ce autoritățile i-au luat temporar fiul.

ADVERTISEMENT

Savanah a postat un videoclip în care soțul ei îl împingea pe copil. Acesta era înfășurat strâns, de la gât în jos, în folie adezivă. Ipostaza în care a apărut băiețelul a dat naștere multor reacții acide din partea altor utilizatori.

“Gunner (n.r. fiul lor) a fost luat de lângă noi până când CPR (Registrul de Protecție a Copilului) ne va evalua casa pentru că am postat un videoclip în care soțul meu și fiul meu se joacă”, a povestit creatoarea de conținut.

ADVERTISEMENT

Videoclipul postat a stârnit îngrijorarea multor internauți, revoltați de felul în care micuțul, în vârstă de aproximativ doi ani, este înfășurat în folie de plastic și cărat de soțul femeii, Hank.

Influencerița a încercat să se apere, susținând că a fost “doar un lucru amuzant pe care Hank l-a făcut pentru că Gunner se băgase în aragaz în acea zi și a încercat să bage o furculiță într-o priză”, notează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cei doi părinți i-au enervat pe utilizatorii de pe Tik Tok

Mai mulți utilizatori de pe Tik Tok s-au simțit deranjați de clipul video, care a fost retras. Un utilizator l-a repostat și a scris în dreptul acestuia că “se simte ca un abuz”. Micuțul părea incapabil să se miște, ambele sale brațe fiind legate în lateral.

La un moment dat, băiețelul este așezat în picioare, pe pat, după care a căzut în genunchi. “E un vierme”, a glumit tatăl în videoclipul de pe Tik Tok. “Dacă ai un copil morocănos toată ziua, aceasta este singura cale”, se aude mama pe fundalul videoclipului.

ADVERTISEMENT

Tatăl, care era îmbrăcat în uniformă militară, a așezat copilul înfășurat strâns cu fața în jos pe pat, după care acesta s-a răsturnat pe spate. Intenția a fost de a-i amuza pe utilizatori, dar efectul a fost altul.

“Nu văd ce este amuzant aici. Nu înțeleg cum poate fi amuzant să-ți pui copilul într-o poziție inconfortabilă și apoi să o postezi pentru vizualizări. Nu numai că nu au făcut acest lucru doar pentru propria distracție, dar au crezut că va fi distracția tuturor. 

De aceea nu-mi plac canalele de familie ca acesta, pentru că vor face orice pentru vizualizări”, a fost mesajul postat de un utilizator care a văzut filmulețul controversat.

Unii utilizatori chiar au scris că videoclipul le-a provocat anxietate. Mulți sunt convinși că micuțul nu mai putea respira în acea folie, din moment ce nici nu se putea mișca.

Savanah a răspuns criticilor și s-a apărat, susținând că cel mic era amuzat și râdea de toată situația. “Nu i-am face niciodată rău fiului nostru, nu i-am face rău copilului nostru. El este cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată”, a spus creatoarea de conținut, în lacrimi.

“Am făcut o greșeală și nu merităm să ne fie luat copilul din cauza ei”, a adăugat ea. În final, aceasta le-a arătat utilizatorilor cum copilul s-a întors acasă, în custodia lor.

ADVERTISEMENT
Tags: