News

O mamă inconștientă și-a băgat copiii în spital. Femeia s-a urcat băută la volan și a fost implicată într-un accident

Inconștiență a unei mame de 29 de ani. Femeia s-a urcat băută la volan, cu doi copii de 4 și 6 ani în mașină, și a fost implicată într-un accident. Micuții au ajuns la spital.
23.12.2022 | 10:26
O mama inconstienta sia bagat copiii in spital Femeia sa urcat bauta la volan si a fost implicata intrun accident
Doi copii de 4 și 6 ani au ajuns la spital. Mașina condusă de mama lor, care era băută, implicată în accident. Sursa foto (ilustrativ): cbsnews.com
ADVERTISEMENT

O mamă de doar 29 de ani a fost aproape de a comite o tragedie pe o șosea din centrul țării.

Doi copii de 4 și 6 ani au ajuns la spital. Mașina condusă de mama lor, care era băută, implicată în accident

Doi copii, de 4 și 6 ani, au fost răniți într-un accident rutier produs, vineri, pe DN 1 în județul Sibiu. Autoturismul în care se aflau a intrat într-un șanț. La volan se afla mama lor.

Femeia s-a urcat la volan după ce consumase alcool și, la un moment dat, a pierdut control direcției și s-a răsturnat cu mașina în șanț.

ADVERTISEMENT

IPJ Sibiu anunță că accidentul a avut loc la intrarea în localitatea Slimnic în direcția de deplasarea dinspre Mediaș.

După testarea cu aparatul alcooltest s-a constatat că femeia consumase cantități importante de alcool înainte de a se urca în vehicul. Polițiștii au descoperit o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

”Din primele cercetări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Mediaș spre Sibiu, pe un tronson în curbă la stânga, o femeie în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț.

Testarea alcoolscopică a conducătoarei auto a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat”, afirmă Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT

Care e starea celor doi copii transportați la spital

În urma evenimentului rutier, copiii femeii, în vârstă de 4, respectiv 6 ani au fost răniți ușor. Ei au ajuns la spital conștienți.

”Echipajele medicale au acordat îngrijiri medicale pentru doi copii în vârstă de 4 și 6 ani care au fost transportați la Spitalul de Pediatrie cu escoriații, împreună cu mama în vârstă de 29 de ani”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, conform Ora de Sibiu.

ADVERTISEMENT

După acest accident, femeia s-a ales cu dosar penal. Ea este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

ADVERTISEMENT