News

O mașină cu 6 persoane la bord s-a răsturnat într-o curte: 3 pasageri aruncați prin geam și alți 3 încarcerați

O mașină cu 6 persoane la bord s-a răsturnat marți dimineață într-o curte, în Suceava. În urma impactului, 3 pasageri au fost aruncați prin geam și alți 3 încarcerați.
12.03.2024 | 10:29
O masina cu 6 persoane la bord sa rasturnat intro curte 3 pasageri aruncati prin geam si alti 3 incarcerati
Accident grav în Suceava: o mașină cu 6 persoane la bord s-a răsturnat într-o curte. Sursa foto: svnews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier a avut loc marți, 12 martie, în Suceava, acolo unde o mașină cu 6 persoane la bord s-a răsturnat într-o curte. Trei pasageri au fost aruncați prin geam și alți 3 încarcerați.

Accident grav în Suceava: o mașină cu 6 persoane la bord s-a răsturnat într-o curte

Din primele informații, evenimentul rutier din nordul țării s-a petrecut în localitatea Oniceni. Aici, o autoutilitară cu mai multe persoane la bord s-a răsturnat în afara părții carosabile.

ADVERTISEMENT

Mașina a ajuns în curtea unui localnic. Șase bărbați se aflau în autoturism. Din cauza impactului puternic, trei persoane au fost aruncate în afara autovehiculului, iar celelalte trei au rămas încarcerate în vehicul.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență echipaje de la ambulanță și pompieri. Persoanele încarcerate au fost extrase și predate echipajelor medicale și paramedicale.

ADVERTISEMENT

ISU Suceava a anunțat că în localitatea unde s-a petrecut accidentul s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Se lucrează concomitent pentru descarcerarea persoanelor și pentru acordarea primului ajutor de către echipajele medicale și paramedicale”, anunță salvatorii, conform Suceava News.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Vrancea. Un bărbat a murit

Tot marți dimineață, dar în Vrancea, a avut loc un alt accident grav. IPJ a anunțat că, în jurul orei 08:00, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DN 2D Tulnici s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism.

Victimă este un bărbat în vârstă de 53 ani. Medicii ajunși în zonă i-au efectuat manevre de resuscitare, însă din nefericire, a fost declarat decesul. ”Astăzi la ora 08:13 Dispeceratul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni în cazul unui accident rutier cu un autorism implicat între Bârsești și Tulnici.

ADVERTISEMENT

La solicitare s-a deplasat un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean (S. A. J) Vrancea tip B 2 care a identificat o victimă sex masculin în vârstă de 56 ani, fără semne vitale, fără indicație de resuscitare”, a anunțat Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

ADVERTISEMENT