News

Accident grav în Olt: Un mort și trei răniți, după ce șoferul mașinii s-a răsturnat într-un șanț

Un șofer de 62 de ani s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, iar unul dintre pasageri a murit. Alte trei persoane au fost rănite.
05.02.2024 | 11:45
Accident grav in Olt Un mort si trei raniti dupa ce soferul masinii sa rasturnat intrun sant
Un bătrân de 62 de ani s-a răsturnat cu mașina, iar un pasager a murit. Sursa foto: stirideolt.ro / Hepta.ro
ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de 5 februarie, a avut loc un tragic accident de circulație în afara localității Jitaru, județul Olt. Mașina condusă de un bărbat în vârstă de 62 de ani din comuna s-a răsturnat, iar un pasager a decedat.

Mașină răsturnată într-un șanț: un mort și trei răniți grav

Șoferul, un bărbat de 62 de ani, a ajuns cu mașina într-un șanț. El era însoțit de alte trei persoane, în momentul în care mașina a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu pierderea vieții unei persoane și rănirea celorlalți trei.

ADVERTISEMENT

Imediat după producerea accidentului, echipele de intervenție au fost alertate și au sosit la locul evenimentului pentru a acorda asistență medicală.

Intervenția rapidă a autorităților: Trei răniți transportați la spital pentru îngrijiri medicale

Conducătorul auto și cei doi pasageri grav răniți au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru îngrijiri medicale specializate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical, unul dintre pasageri a decedat în urma rănilor suferite din cauza accidentului. Autoritățile nu au comunicat până în acest moment detalii despre identitatea persoanei decedate sau despre starea exactă a celorlalți trei pasageri răniți.

Pentru moment, nu se cunoaște cauza exactă a accidentului, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. În acest sens, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, din comuna Optași, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile”, potrivit IPJ Olt.

Trei persoane rănite într-un accident cu trei autoturisme la intrarea în municipiul reședință din Vâlcea

Tot luni dimineață, în Vâlcea, trei autoturisme s-au ciocnit, iar trei persoane au fost rănite. În urma impactului răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

ADVERTISEMENT

„Până în acest moment, din primele verificări efectuate, s-a stabilit că a avut loc o coliziune între trei autoturisme, din cauze ce urmează să fie stabilite în cadrul cercetărilor. Trei victime au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Loredana Sandu.

Accident grav în Satu Mare. Cinci persoane au fost rănite

La Satu Mare un microbuz, în care se aflau cinci persoane, s-a răsturnat și a ajuns în șanț, pentru că șoferul ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului.

La sosirea  salvatorilor răniții au primit îngrijiri medicale la fața locului și ulterior au fost transportate la spitalul din Satu Mare. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT