Life

O mireasă și-a comandat cel mai frumos și gustos tort pentru nuntă, dar și-a luat cea mai mare țeapă. Ce a primit, de fapt

O mireasă a avut parte de șocul vieții după ce a văzut tortul de nuntă. Ce s-a întâmplat, în realitate, cu desertul primit.
09.04.2024 | 13:40
O mireasa sia comandat cel mai frumos si gustos tort pentru nunta dar sia luat cea mai mare teapa Ce a primit de fapt
O mireasă a avut parte de șocul vieții după ce a văzut tortul de nuntă. Ce s-a întâmplat, în realitate, cu desertul primit. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

O mireasă și-a comandat cel mai frumos și gustos tort pentru nuntă, dar și-a luat cea mai mare țeapă. Ce a primit, de fapt. Tânăra a ținut cont de sfaturile primite de la mama sa, însă s-a înșelat amarnic când a văzut rezultatul final.

O mireasă a avut parte de șocul vieții după ce a văzut tortul de nuntă. Ce s-a întâmplat, în realitate, cu desertul primit

O mireasă a avut parte de șocul vieții după ce a văzut tortul de nuntă. Ce s-a întâmplat, în realitate, cu desertul primit. Tânăra credea că va avea parte de o prăjitură specială și gustoasă, dar nu a fost deloc așa.

ADVERTISEMENT

A apelat la o prietenă apropiată la îndemnul mamei sale, care a făcut multe presiuni asupra ei. Nu-și imagina că va ajunge într-o astfel de situație neplăcută cu numai câteva zile înainte de marele eveniment.

Din păcate, a costat-o scump faptul că a ținut cont de sfaturile apropiaților. Șocul său a fost și mai mare când a primit o imagine cu prăjitura pe care urma să o servească invitaților de la nuntă. Tortul nu a fost deloc pe măsura așteptărilor sale.

ADVERTISEMENT

„Mama mea a făcut presiuni să îmi fac tortul la prietena ei, care se pare că este un brutar profesionist”, a scris mireasa pe social media, conform a1.ro. Cu toate acestea, mama sa a avut o cu totul altă reacție.

I-a sugerat chiar să privească partea plină a paharului, subliniind că se vor așeza câteva flori pe tort pentru a arăta cât mai frumos. Ajustarea aceasta nu a fost deloc pe placul femeii care urma să ajungă la altar.

ADVERTISEMENT

„Ea crede că este în regulă, a zis că vom arunca niște flori pe el și va arăta grozav. Deci, ca răspuns la întrebările tuturor, nu, aceasta nu este o glumă și nu, ea nu pare să-și dea seama cât de oribil arată”, a mai spus mireasa.

Tortul primit de mireasă
Tortul primit de mireasă. Sursa foto: a1.ro / freepik.com. Colaj: Fanatik

Ce a făcut mireasa după eșecul cu tortul de nuntă

Mireasa a mai dezvăluit ce a făcut după eșecul cu tortul de nuntă. A refuzat politicos prăjitura, deși era foarte supărată și dezamăgită de situația în care a fost pusă cu puțină vreme înainte de a se căsători cu alesul inimii sale.

ADVERTISEMENT

Din fericire, tânăra a reușit să găsească o cofetărie locală care a ajutat-o să aibă tortul dorit în ziua cea mare. Pe de altă parte, specialiștii le sugerează oamenilor să fie atenți atunci când organizează diverse petreceri și evenimente.

ADVERTISEMENT
Tags: