Life

Cum a putut să apară un mire la ședința foto de după nuntă. Mireasa a fost sfătuită să divorțeze de el

Mirele care și-a pus întregul internet în cap. Bărbatul a dus totul la extrem, iar apariția sa a creat un val de controverse.
15.03.2024 | 19:55
Cum a putut sa apara un mire la sedinta foto de dupa nunta Mireasa a fost sfatuita sa divorteze de el
Un mire a reușit să își pună întregul internet în cap. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, nunțile tradiționale au început să fie din ce în ce mai rare. Elementele de modernism și-au făcut simțită prezența, spre acceptarea grea a unora. Cei care credeau că le-au văzut pe toate până acum, s-au înșelat. Un mire a dus totul la extrem, iar apariția sa a creat un val de controverse.

Mirele care și-a pus întregul internet în cap

Se pare că unele persoane nu duc deloc lipsa de imaginație și curaj. Un mire a decis ca ședința foto de după nuntă să fie una memorabilă. Dorința lui a devenit realitate, dacă judecăm după reacțiile pe care le-a stârnit în mediul online.

ADVERTISEMENT

De obicei, atunci când sunt personajele principale ale nunții, mirii aleg cele mai frumoase piese vestimentare și accesorii. Cu atât mai mult dacă este vorba despre ședința foto de după.

Pozele de după nuntă sunt amintiri care vor rămâne mereu în memoria mirilor. Pentru ca acestea să fie speciale, cuplul proaspăt căsătorit trebuie să creeze o atmosferă similară cu cea din ziua nunții.

ADVERTISEMENT

Ei bine, unui mire din Statele Unite ale Americii nu prea i-a ieșit. Bărbatul a demonstrat că este pasionat de ceea ce face și că iubește locul de muncă, așa că și-a făcut apariția cu un accesoriu inedit pe cap.

Jacob Wright s-a pozat la ședința foto de după nuntă cu casca Apple Vision Pro

Jacob Wright pe numele său, de profesie inginer software, a ales să ignore orice tradiție la ședința foto. În loc să aducă clasicele obiecte vechi, noi și albastre”, aceasta a ales să își aducă cel mai important accesoriu pentru el. Și anume, casca Apple Vision Pro.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 24 de ani s-a pozat fără nicio jenă alături de aleasa inimii lui. Reacțiile miresei au vorbit de la sine, semn că nu a fost prea încântată de alegerea soțului ei.

Inițial, fotografii au crezut că este o glumă, dar, pe parcurs, s-au convins că totul este cât se poate de real. După ce au postat imaginile cu proaspeții însurăței în online, acestea au devenit virale, așa cum era de așteptat.

ADVERTISEMENT

Se pare că mirele i-a revoltat pe unii internauții. Multe voci au susținut că mireasa ar trebui să divorțeze cât mai repede de el. Însă, la polul opus, au existat și persoane care l-au felicitat pe Jacob pentru curajul de care a dat dovadă.

Mirii au recunoscut că reacțiile celor din online nu le-au afectat relația. Jacob a vrut să îi asigure pe toți că nu își va mai face apariția cu casca, căci a returnat-o.

ADVERTISEMENT
Tags: