News

O nouă crimă din dragoste în România. O femeie a fost ucisă de propriul iubit în județul Gorj

O femeie din Gorj, ucisă de propriul iubit cu mai multe lovituri de cuțit. Cum s-a întâmplat tragedia care a șocat vecinii
24.07.2023 | 11:56
O noua crima din dragoste in Romania O femeie a fost ucisa de propriul iubit in judetul Gorj
Tragedia s-a produs pe fondul unui conflict spontan Sursa foto: pandurul.ro
ADVERTISEMENT

Femeia ucisă și-ar fi cunoscut agresorul pe internet în încercarea de a-și reface viața după ce a rămas văduvă. Mariana Guțu lucra la primăria Baia de Fier unde era contabilă.

Femeie ucisă de propriul iubit în județul Gorj

Potrivit vecinilor, șocați de cele întâmplate, bărbatul era cunoscut drept un consumator de alcool. Aceștia mai spun că viața femeii ucise fusese marcată de tragedii. Fiica acesteia a murit din cauza unui cancer osos, relatează Adevărul.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj spun că tragedia s-a produs pe fondul unui conflict spontan, bărbatul aplicându-i concubinei sale mai multe lovituri de cuţit în zone vitale.

Poliţia oraşului Novaci a fost sesizată, duminică seara, prin apel de urgenţă de un bărbat despre faptul că a ucis-o pe concubina sa, au mai precizat reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

“La data de 23 iulie a.c., Poliția Orașului Novaci a fost sesizată prin apel de urgență de un bărbat, despre faptul că a ucis-o pe concubina sa

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii însoţiţi de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, iar din primele cercetări au stabilit că un bărbat de 55 de ani, din judeţul Argeş, în timp ce se afla la locuinţa concubinei sale din comuna Baia de Fier, pe fondul unui conflict spontan, i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri cu un cuţit.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat decesul femeii de 57 de ani, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

Bănuitul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri, urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun în cauză”, a mai transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT

Cu doar zece zile în urmă, județul Gorj era șocat de un bărbat care a intrat în casa fostei soții și l-a împușcat pe actualul soț al femeii. Pistolarul a fost prins după o săptămână.

ADVERTISEMENT
Tags: