News

Scandal amoros în Gorj. El e bărbatul care a intrat în casa fostei sale soții și l-a împușcat pe actualul partener al femeii. Update

Bărbat din Gorj, atacat cu o armă cu bile de fostul soției sale. Victima a ajuns la Terapie Intensivă, pistolarul e căutat de poliție
15.07.2023 | 17:44
Scandal amoros in Gorj El e barbatul care a intrat in casa fostei sale sotii si la impuscat pe actualul partener al femeii Update
Victima a ajuns la Terapie Intensivă Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT
15-07-2023
14:43

Poliția a făcut publică identitatea pistolarului din Gorj

Inspectoratul General al Poliției Române, IGPR, a făcut publică identitatea și fotografia bărbatului care l-a împușcat pe partenerul de viață al fostei soții. Petre Stăncioi are 52 de ani și este recidivist.

împușcat Petre Stăncioi
Petre Stăncioi a fost dat în urmărire Sursa foto: Poliția Română

În 2001, el a incendiat autoturismele mai multor șefi de poliție din Gorj, faptă pentru care a fost condamnat la 15 ani de închisoare. În urmă cu câteva zile, Stăncioi fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru că și-a șantajat fosta soție și a amenințat-o cu moartea. 

Poliția a anunțat suplimentarea forțelor angrenate în depistarea lui Petre Stăncioi și sfătuiește oamenii să nu se apropie de suspect dacă îl recunosc, pentru că acesta este periculos și, probabil, înarmat.

Oamenii legii din Gorj sunt în alertă după un atac armat produs noaptea trecută. Atacatorul a intrat în casa fostei soții și l-a împușcat pe actualul soț al acesteia. Agresorul este căutat inclusiv cu elicopterul.

Bărbat din Gorj, împușcat de fostul soț al partenerei de viață

Poliția din Gorj a organizat filtre în tot județul după ce un bărbat l-a împușcat pe un altul în locuința acestuia din urmă. Agresorul a tras cu un pistol cu bile de cauciuc și a rănit victima în zona abdomenului și a picioarelor. Pentru găsirea agresorului a fost solicitat un elicopter MAI.

ADVERTISEMENT

Potrivit primelor indicii, autorul agresiunii este fostul soț al femeii în casa căreia a avut loc atacul, iar victima sa este actualul soț al femeii. Agresorul are 52 de ani, iar victima sa 49 de ani.

Bărbatul rănit este cel care a anunțat atacul la numărul unic de urgență 112. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a preluat imediat și l-a dus direct în sala de operație a spitalului din Târgu Jiu, acolo unde medicii au încercat să îi salveze viața.

ADVERTISEMENT

Operația a durat toată noaptea, pentru că victima a suferit mai multe plăgi, una în zona abdomenului și alte trei la nivelul picioarelor. Bărbatul rănit a rămas internat în Secția de Anestezie și Terapie intensivă, iar medicii spun că starea lui de sănătate este una stabilă, relatează Antena 3 CNN.

A fost întocmit dosar penal

”La data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare. Acesta a fost operat, iar în prezent se află la Terapie Intensivă, starea sa fiind stabilă.

Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea agresorului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ADVERTISEMENT

A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, informează IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT