Life

O nouă pârtie de schi în România se deschide anul acesta. Unde a fost amenajată

O nouă pârtie de schi în România se deschide anul acesta. Unde a fost amenajată? Pasionații sporturilor de iarnă se vor bucura.
17.10.2023 | 22:55
O noua partie de schi in Romania se deschide anul acesta Unde a fost amenajata
O nouă pârtie de schi în România se deschide anul acesta. Sursă foto: Pinterest stiridecluj.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă pârtie de schi se deschide în România. Astfel, pasionații de sporturi de iarnă vor avea o surpriză sezonul acestea. Unde a fost amenajată pârtia și ce trebuie să știe cei care vor să o încerce?

O nouă pârtie de schi în România se deschide anul acesta

Dacă ești pasionat de sporturile de iarnă, află că noua pârtie de schi din România a fost amenajată în comuna Mărișel din județul Cluj. Iar administratorii speră ca sezonul acesta să fie și funcțională.

ADVERTISEMENT

Nu doar cu schiurile și cu placa poți să vi aici, ci și cu sania. Toate lucrurile sunt puse la punct chiar acum, astfel încât românii să se poată bucura la maxim de noul peisaj, chiar în această iarnă.

Încântat este și primarul comunei Viorel Ghic. Acesta spune că toți turiștii care ajung în zona Mănăstirii Crucea Iancului vor putea să se dea cu sania, dar și cu schiurile sau placa pe o nouă pârtie.

ADVERTISEMENT

Primăria a făcut această investiție

Totodată, pârtia va fi administrată de Primăria Mărișel, instituția fiind și cea care a făcut investiția. Se muncește intens pentru montarea benzii de urcare, iar la până vine zăpada, edilul speră ca totul să fie funcțional.

„Ținând cont că se apropie sezonul de iarnă, spre bucuria mea vreau să vă anunț că am amenajat la Mărișel, în zona Mănăstirii Crucea Iancului, o pârtie de sanie și schi, unde toți iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de ea.

ADVERTISEMENT

Această investiție s-a făcut de către Primăria Mărișel și va fi administrată în continuare tot de Primărie. Luni s-a muncit intens la montarea benzii de urcare. Sper să o putem pune în funcțiune până la venirea zăpezii”, a transmis primarul comunei Viorel Ghic, potrivit stiridecluj.ro.

Menționăm că la momentul actual în România există mai multe pârtii de schi adorate de sportivi. Una dintre cele mai frecventate este cea din Poiana Brașov, unde de altfel anul acesta a avut loc și un eveniment bizar. Un urs a apărut în peisaj.

ADVERTISEMENT

Totodată, pârtiile din stațiunea Straja, din Predeal, dar și cele din Sinaia sunt extrem de apreciate. Pârtia de schi din Borșa are de asemenea și ea o poveste cât se poate de impresionantă. 

ADVERTISEMENT