News

O pensionară de 74 de ani, infractor de meserie. Cum îşi păcălea victimele

04.03.2021 | 11:59
O pensionara de 74 de ani infractor de meserie Cum isi pacalea victimele
ADVERTISEMENT

Poveste halucinată la Iași, unde o pensionară de 74 de ani a devenit infractor de meserie. Ultima faptă a trimis-o, însă, la închisoare.

Bătrâna și-a cunoscut ultima victimă la biserică. S-a împrietenit cu ea și i s-a plâns că nu are unde să stea. Ajunsă în casa victimei, i-a strecurat mai multe pastile în băutură, a adormit-o și a fugit cu economiile ei.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 74 de ani, specialistă deja în tâlhărie, nu era la prima acțiune de acest gen, conform Realitatea Plus.

Câți bani a furat pensionara de 74 de ani

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore după ce a furat 2.500 de lei de la o bătrână mai în vârstă cu 10 ani, cu care s-a împrietenit chiar la biserică. Hoaţa a furat bani, bijuterii, un telefon şi două eşarfe şi este acuzată de furt calificat, fiind trimisă în Arestul IPJ Iaşi.

ADVERTISEMENT

Se pare că pensionara-infractor nu este la prima abatere de acest fel. Aceasta a fost condamnată la 12 ani de închisoare, pentru exact aceleaşi fapte.

Victima de la momentul respectiv ar fi decedat, conform sursei citate.

“În seara de 22 februarie, după ce ar fi fost primită în locuinţa unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil şi două eşarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei.

ADVERTISEMENT

La data de 2 martie, în urma colaborării cu poliţiştii din cadrul IPJ Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie, femeia a fost reţinută de poliţişti ieşeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul IPJ Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

ADVERTISEMENT
Tags: