Life

O româncă adoptată în Italia și-a găsit mama biologică după 25 de ani. Povestea emoționantă a tinerei: “Unii au profitat de situație”

O româncă adoptată în Italia a reușit să-și găsească mama biologică după 25 de ani. Tânăra are o poveste foarte emoționantă.
13.03.2024 | 15:32
O romanca adoptata in Italia sia gasit mama biologica dupa 25 de ani Povestea emotionanta a tinerei Unii au profitat de situatie
O româncă adoptată în Italia și-a găsit mama biologică după 25 de ani. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

O româncă adoptată în Italia a reușit să-și găsească mama biologică după 25 de ani. Tânăra a relatat totul, inclusiv cum a ajuns să plece din țara natală.

O româncă adoptată în Italia și-a găsit mama biologică după 25 de ani

O tânără din Italia și-a spus povestea emoționantă despre cum și-a găsit mama biologică. Cu 25 de ani în urmă, aceasta a fost adoptată de o familie din Italia, dar și-a dorit mult să o cunoască pe cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, acest lucru s-a întâmplat, dar exact atunci când tânăra nu s-ar fi așteptat. Părinții adoptivi nu i-au ascuns niciodată faptul că nu este fiica lor biologică.

Astfel, Daniela Della Ferra a încercat să-și găsească mama biologică, așa că a căutat informații pe internet, dar și-a făcut și un test ADN. Rezultatele pe care le-a postat în mediul online au ajutat-o să facă un pas înainte către dorința ei.

ADVERTISEMENT

Până să afle informații despre mama biologică, Daniela nu știa ce origini are. Aceasta a aflat, apoi, că este româncă. Tânăra a fost foarte încântată de întâlnirea cu mama ei, care s-a desfășurat foarte bine.

“Mama (n.r. adoptivă) mi-a spus totul de când eram mică; îmi spunea: nu te-am purtat în pântece, dar te port în inimă. 

ADVERTISEMENT

Foarte simplu, este un tampon salivar. L-am făcut și l-am trimis în Germania. Rezultatele nu mi-au lăsat loc de îndoială, sunt 100% româncă.

De mult timp am vrut să aflu informații despre familia mea biologică, de multe ori sentimentul de neputință în fața imensității acestei lumi mă făcea să stau pe gânduri dacă să continui să sper sau nu”, a Daniela Della Ferra.

ADVERTISEMENT

Femeia a călătorit până în România în anul 2022, acolo unde a întâlnit-o pe mama ei, Rodica. A aflat că aceasta trăiește la două ore și jumătate de București, într-un oraș mic.

Cum a ajuns Daniela în Italia

În anii ’90, Daniela și sora ei mai mică, Claudia, au ajuns la orfelinat deoarece proveneau dintr-o familie cu o situație materială precară. După Revoluția din 1989, mama ei a fost păcălită să semneze niște acte, crezând că acestea le vor asigura fetelor șederea la cămin.

Era vorba, de fapt, despre acte de adopție. La momentul respectiv, autoritățile ar fi profitat de faptul că mama lor nu știa să citească, așa că i-au înmânat documentele.

“Îmi aminteam puțin sau deloc de orfelinatul din București. Familia noastră era săracă, era singura modalitate de a ne permite să creștem. După căderea dictaturii, întreaga țară era în dificultate.

Din păcate, unii au profitat de situație: cei care gestionau acel azil-orfelinat ne-au separat pe mine și pe sora mea pentru a ne da spre adopție. Mama și tata, care a decedat acum zece ani, veneau să ne viziteze și într-o zi nu ne-au mai găsit.

Profitând de faptul că mama era analfabetă au făcut-o să semneze un document prin care autoriza adopțiile, crezând că este vorba despre un act care confirma șederea noastră în orfelinat”, a mai spus Daniela, potrivit Rotalianul.

ADVERTISEMENT