Life

„O să ai parte de un viitor strălucit”. Concurentul de la Românii au talent 2024 care l-a lăsat mască pe Andi Moisescu

Concurentul de la Românii au talent 2024 care l-a cucerit pe Andi Moisescu. Juratul a fost uluit de prestația tânărului.
27.04.2024 | 00:25
O sa ai parte de un viitor stralucit Concurentul de la Romanii au talent 2024 care la lasat masca pe Andi Moisescu
Prestația de la Românii au talent 2024 care l-a cucerit pe Andi Moisescu. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Andi Moisescu a fost lăsat cu gura căscată de prestația unui tânăr, la Românii au talent 2024. Juratul nu a putut decât să-și exprime admirația după numărul pe care l-a văzut.

Andi Moisescu, fermecat de vocea unui concurent la Românii au talent 2024

Lukas Urdea are numai 14 ani și a venit la Românii au talent 2024 tocmai din Spania. Deși are o vârstă fragedă, jumătate din viață și-a dedicat-o muzicii, marea sa pasiune.

ADVERTISEMENT

La 7 ani, a renunțat la cursurile de chitară în favoarea celor de artă și nu a regretat. Adolescentul consideră că talentul său este un adevărat dar care îi permite să-și exprime sentimentele.

Lukas știe deja cum să se conecteze cu publicul și cum să țină toți ochii ațintiți asupra sa. I-a fost mărturisit de către alții că atunci când cântă, are capacitatea de a atrage atinge inimile oamenilor.

ADVERTISEMENT

Iar tânărul prețuiește din tot sufletul această abilitate a sa, pe care a demonstrat-o și la Românii au talent 2024. Lukas a fost fericit și că a putut cânta în România, unde o parte din familia sa încă locuiește.

„Mi-a plăcut foarte mult”

Muzica nu este singura artă care îl atrage pe Lukas. Adolescentul este atras și de dans, la care se pricepe chiar bine. În plus, urmează și cursuri pentru a-și îmbunătăți mișcările.

ADVERTISEMENT

Din România, adolescentul admiră mai mulți artiști, iar pe unii a avut ocazia să-i cunoască o dată cu participarea în show-ul de la Pro TV. Pe lista lui se găsesc Andra și Smiley, dar și Theo Rose- jurata de la Vocea României.

Prin muzică și dans, Lukas inspiră și cucerește oamenii din jurul său. Inclusiv Andi Moisescu a rămas cu gura căscată atunci când i-a auzit prestația de la Românii au talent 2024. Juratul i-a prevăzut un viitor strălucit.

ADVERTISEMENT

„Ai un ton al vocii foarte plăcut, ai o voce foarte caldă. Mi-a plăcut foarte mult ce ai ales să cânți și cred că ți se potrivește zona asta sentimentală, emoțională. Ești foarte talentat și intuiesc că o să ai parte de un viitor strălucit, din ce în ce mai frumos”, a zis Andi Moisescu, conform protv.ro. 

ADVERTISEMENT