News

O tânără a dat lovitura cu o afacere banală. Băutura pe care inclusiv românii o adoră îi aduce bani frumoși

O tânără a dat lovitura cu o afacere banală. Băutura pe care inclusiv românii o adoră îi aduce bani frumoși și un profit pe măsură.
20.02.2024 | 19:33
O tanara a dat lovitura cu o afacere banala Bautura pe care inclusiv romanii o adora ii aduce bani frumosi
Ce afacere profitabilă a pus pe picioare o tânără pe când avea 18 ani. Sursa foto: DailyMail / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe când avea doar 18 ani, o tânără din Regatul Unit al Marii Britanii a dat lovitura cu o afacere aparent banală. În prezent, o băutură pe care și românii o adoră îi aduce bani frumoși.

Ce afacere profitabilă a pus pe picioare o tânără pe când avea 18 ani. Are în prezent zeci de angajați

Pe când avea 18 ani, Olivia Hughes s-a chinuit în zadar să obțină un loc de muncă. Voia să se angajeze într-o cafenea, însă i s-a spus că nu are suficientă experiență. S-a ambiționat și a decis să-și înființeze propria afacerea, tot o cafenea.

ADVERTISEMENT

La o vârstă la care majoritatea tinerilor nici măcar nu au un job, tânăra britanică le-a dovedit tuturor că, dacă vrei, se poate. Olivia Hughes și-a început afacerea prin deschiderea unei mici cafenele numită ”The Hungry Goat” în Dungannon, County Tyrone, în Irlanda de Nord.

Ajunsă acum la 21 de ani, Olivia mărturisește că drumul până la succes nu a fost deloc unul ușor. ”Au fost multe provocări cu vârsta mea, cum ar fi încercarea de a obține respect și problemele inerente cu personalul mai în vârstă. Pot spune că am avut un drum destul de complicat până la succes”, spune tânără, conform DailyMail.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că are un business destul de solid și, în același timp, care necesită responsabilitate, tânăra nu a renunțat la studii. Ea va obține în curând diploma în business management.

În paralel, în fiecare săptămână, Olivia petrece la muncă între 70 şi 80 de ore. The Hungry Goat a fost pusă pe picioare în 2020, când antreprenoarea avea doar 18 ani. În scurt timp, cafeneaua a început să atragă multă atenție și a devenit un punct fierbinte local.

ADVERTISEMENT

Afacerea Oliviei a cunoscut o nouă etapă. S-a transformat dintr-o cafenea într-un restaurant

Cafeneaua Oliviei era una extrem de profitabilă încă de la înființare, însă doar vara. Olivia a observat că business-ul tău a început să scârțâie, astfel că a decis să schimbe lucrurile. Ea a decis să transforme afacerea dintr-o cafenea într-un restaurant, în 2021.

Pentru că afacerea mea e situată într-o zonă rurală, am realizat că nu avea să fie sustenabil să rămân la stadiul de coffee shop. Mulţi clienţi voiau să şi mănânce aici, la micul dejun sau la cină.

ADVERTISEMENT

Astfel, am contactat un bucătar care să mă ajute să deschid o bucătărie. Ambii mei părinţi au deţinut afaceri în trecut, aşa că aveam modele minunate de urmat”, spune Olivia.

În prezent, The Hungry Goat este un restaurant specializat în mâncare variată. Clienții pot lua aici cina sau micul dejun. În plus, britanicii se pot relaxa chiar și cu o halbă la bar.

ADVERTISEMENT