News

O tânără dată dispărută a fost găsită moartă. Fata și-ar fi pus capăt zilelor într-o pădure din Cluj

O fată de 26 de ani s-ar fi sinucis într-o pădure din Cluj. Polițiștii au găsit-o pe tânără fără suflare, înconjurată de mai multe cutii de pastile
25.01.2024 | 12:23
O tanara data disparuta a fost gasita moarta Fata siar fi pus capat zilelor intro padure din Cluj
O tânără este de negăsit, după ce a plecat de acasă de două zile. Ultima dată a fost văzutp mergând spre o pădure. Sursa foto: Facebook/Carla Sorina
ADVERTISEMENT

După o desfășurare de forțe pentru găsirea Sorinei Borodi, tânăra de 26 de ani dispărută de două zile, a fost găsită moartă. Fata și-ar fi pus capăt zilelor într-o pădure din Cluj, iar polițiștii ar fi găsit lângă ea mai multe pastile.

Tânără dispărută de două zile

Sorina Borodi luase un tren spre Oradea și a coborât la halta Gârbău, fiind surprinsă de camerele de supraveghere din gară. Apoi aceasta ar fi fost văzută de mai mulţi săteni din Gârbău, județul Cluj, mergând spre o pădure.

ADVERTISEMENT

Acest lucru ar fi fost confirmat și de semnalul emis de telefonul fetei, precizează ziardecluj.ro, iar căutările s-au concentrat pe zona din Gârbău, zeci de oameni participând la operațiunea de găsire a tinerei.

Ea ar fi plecat voluntar de acasă, unde locuia împreună cu iubitul ei, iar poliția din Cluj a fost sesizată imediat. Alături de polițiști s-au mobilizat pentru găsirea fetei familia și prietenii.

ADVERTISEMENT

„La data de 23 ianuarie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Borodi Carla Larisa, în vârstă de 26 de ani, a plecat la voluntar la aceeași dată, în jurul orei 10.00, de la locuința situată în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit”, a transmis poliția din Cluj înainte ca fata să fie găsită moartă.

La căutări au participat și voluntari motocicliști din comunitatea Moto Cluj – Asociația CMC, prietenul fetei fiind și el motociclist.

ADVERTISEMENT

De ce ar fi recurs tânăra la acest gest

Potrivit observatornews.ro, fata ar fi fost într-o depresie de mai multă vreme, pentru că părinţii ei au divorţat acum cu un an. De asemenea, aceasta ar mai fi avut gânduri sinucigașe.

Familia a cerut cu disperare ajutorul oamenilor

Mama fetei și apropiații acesteia au lansat zeci de mesaje și distribuiri pe rețelele de socializare pentru a primi cât mai mult ajutor: „Sunt o mama disperată care face apel către toți cei care mă puteți ajuta să-mi găsesc fiica. Căutările reîncep mâine la ora 10. E nevoie de cât mai multe persoane!”.

ADVERTISEMENT

Din păcate, povestea a avut un deznodământ tragic, fata fiind găsită fără suflare în această dimineață.

 

ADVERTISEMENT
Tags: