News

O tânără din Sibiu a căzut de la etajul 3 după un conflict cu soțul. A rămas agățată în sârmele de rufe

O tânără din Sibiu a fost la un pas de tragedie. A căzut de la etajul 3 după un conflict cu soțul și a rămas agățată în sârmele de rufe.
04.04.2023 | 15:32
O tanara din Sibiu a cazut de la etajul 3 dupa un conflict cu sotul A ramas agatata in sarmele de rufe
Tânără din Sibiu, la un pas de tragedie: a căzut de la etajul 3 după un conflict cu soțul. A rămas agățată în sârmele de rufe. Sursa foto: sibiu100.ro
ADVERTISEMENT

O tânără din Sibiu a căzut de la etajul 3 după un conflict cu soțul său. A scăpat cu viață după ce a rămas agățată de sârmele de rufe de la etajul inferior. La fața locului au intervenit echipajele ISU, precum și poliția.

Tânără din Sibiu, la un pas de tragedie: a căzut de la etajul 3 după un conflict cu soțul. A rămas agățată în sârmele de rufe

Marți după amiază, în orășelul Avrig din județul Sibiu, a avut loc un eveniment extrem de grav care se putea încheia cu o tragedie. O tânără de 22 de ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce între victimă și soțul ei a izbucnit un scandal. În urma disputei, tânăra a încercat să iasă prin exteriorul balconului. Avea intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

Nu a reușit și a alunecat. Ea a rămas agățată în sârmele de rufe de la etajul 2. La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu. Din fericire, femeia a fost salvată.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ajuns în ultimele ore la Spitalul din Sibiu. Este conștientă, dar cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral, a declarat sergentul major Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, citat de Sibiu100.ro.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul 3 al unui imobil și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului.

ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral”, conform ISU Sibiu.

Anunțul IPJ Sibiu în legătură cu acest incident

Poliția confirmă că tânăra a ajuns în această situație din cauza unui conflict cu soțul său. ”Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig”.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii mai precizează că soțul ei, un bărbat 33 de ani, a fost identificat în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

ADVERTISEMENT
Tags: