Sport

Colegul unui fost jucător de la FCSB, aproape de tragedie! A zburat cu mașina într-o sală de sport. Video șocant

Sofian Kiyine, jucătorul lui Leuven și coleg cu Valentin Cojocaru, fostul portar al FCSB, a fost aproape de o mare tragedie. A zburat cu mașina într-o sala de sport
31.03.2023 | 20:57
Colegul unui fost jucator de la FCSB aproape de tragedie A zburat cu masina intro sala de sport Video socant
Peste 200 de kilometri pe oră avea fotbalistul în momentul în care a zburat până în sala de sport. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Sofian Kiyine, coechipierul lui Valentin Cojocaru, a trecut prin momente de groază după ce a suferit un accident rutier și putea provoca moartea a zeci de alte persoane!

Sofian Kiyne, colegul lui Valentin Cojocaru de la Leuven, a zburat cu mașina într-o sală de sport

Mijlocașul marocan al lui Leuven conducea cu 200 de kilometri pe oră, într-o zonă în care limita de viteză era de 90 km/h. Astfel, a pierdut controlul automobilului de lux și a fost proiectat în aer după ce a lovit sensul giratoriu într-o sală de sport.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs în localitatea Flemalle, iar jurnaliștii de la Marca au oferit mai multe detalii despre accident. Fotbalistul a zburat la o înălțime de cinci metri și a aterizat pe terenul dintr-o sală de sport.

Din fericire, toată scena a avut loc la o oră târzie și niciun copil nu se află la cea oră în sală. Ba, mai mult, jucătorul a scăpat și el teafăr, deși a fost transportat de urgență la spital.

ADVERTISEMENT

Jucătorul marocan a scăpat printr-un miracol

În mod surprinzător, Sofian Kiyne nu a suferit nicio rană gravă, însă va lipsi o perioadă mai lungă, după ce s-a ales cu mai multe fracturi, fiind în continuare sub îngrijirea medicilor.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani cu patru meciuri la naționala Marocului U23 a mai trecut de-a lungul carierei pe la juniorii lui Lier și Standard Liege, Chievo Verona, Salernitana, Lazio și Venezia.

ADVERTISEMENT

Colegul lui Valentin Cojocaru are și cetățenie belgiană și în acest sezon a reușit două goluri și două pase decisive în 22 de meciuri, fiind evaluat conform Transfermarkt la două milioane de euro.

Ce se întâmplă cu fotbalistul după gravul accident. Comunicatul oficial al clubului

Sofian Kiyne a rămas fără permis de conducere, iar fotbalistul va trebui să achite și pagube importante pentru refacerea sălii de sport, în timp ce bolidul său de lux s-a făcut praf.

ADVERTISEMENT

Pompierii au sosit imediat la locul accidentului, iar toate orele și evenimentele sportive au fost suspendate până se vor efectua toate reparațiile necesare.

Echipa aflată pe locul 11 în prima ligă din Belgia a emis un comunicat la scurt timp după accident: „Clubul a aflat că Sofian Kiyine a fost implicat într-un grav accident de mașină lângă Liege, noaptea trecută. Kiyine a fost dus la departamentul de urgență al celui mai apropiat spital, unde au loc examinări suplimentare. El nu se află într-o stare care să-i pună viața în pericol.

Din fericire, în accident nu au fost implicate alte vehicule sau persoane. Clubul așteaptă mai multe detalii cu privire la circumstanțele exacte ale modului în care s-a produs accidentul înainte de a răspunde mai departe. Îi dorim lui Sofian o recuperare rapidă”.

ADVERTISEMENT
Tags: