Life

O vedetă Antena 1, zi de zi la tv după o condamnare penală pentru alcool la volan

O vedetă de la Antena 1 a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.
04.09.2023 | 15:30
O vedeta Antena 1 zi de zi la tv dupa o condamnare penala pentru alcool la volan
O vedetă de la Antena 1, condamnată la închisoare cu suspendare. Foto: Canva/ Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

O vedetă de la Antena 1 a primit o condamnare la închisoare pentru un an, cu suspendare, după ce a fost prinsă conducând sub influența alcoolului.

Vedetă de la Antena 1, condamnată la închisoare pentru șofat sub influența alcoolului

FANATIK a descoperit câteva detalii din dosarul unui bărbat pe care telespectatorii îl văd astăzi în fiecare zi, de luni până vineri, la Antena 1! Cazul a fost semnalat și de pagina Viperele Vesele, care scoate la iveală tot mai multe informații despre personajele cu care Antena 1 vrea să cucerească audiența publicului.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre unul din concurenții de la Mireasa. Un participant ce a reușit să smulgă câteva lacrimi, impresionând fanii cu povestea sa de viață. Este vorba despre Bogdan Stelian Mastan, tânărul sălăjean care a intrat în casa din Buftea alături de mama lui, Crina, pentru a-și găsi sufletul pereche.

Potrivit informațiilor publicate de Viperele Vesele și verificate de FANATIK, Bogdan nu are un trecut tocmai luminos. Bărbatul a plâns în primele episoade ale noului sezon Mireasa. S-a întâmplat când și-a amintit de certurile din familie, părinții lui divorțând la solicitarea sa. Același Bogdan emotiv se pare că a comis-o în trecutul nu foarte îndepărtat!

ADVERTISEMENT

Bogdan de la Mireasa a condus beat. Sentința primită pe 14 iunie 2021

Curtea de Apel Cluj-Napoca l-a condamnat penal pe Bogdan pentru că a condus sub influența alcoolului. Cunoscuta vedetă de la Antena 1, care apare zilnic pe post la Mireasa, a primit o sentință de un an, la data de 14 iunie 2021. E drept, vorbim aici de închisoare cu suspendare.

Trebuie precizat că vorbim despre o condamnare cu suspendare, sub măsura supravegherii pentru o perioadă de doi ani. Potrivit sentinței, Bogdan de la Mireasa a fost nevoit să respecte anumite obligații.

ADVERTISEMENT

Și anume: „să se prezinte la Serviciul de probațiune Sălaj, la datele fixate de acesta. Să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa. Să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile. Să comunice schimbarea locului de muncă; să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență”.

Ajuns vedetă la Antena 1, Bogdan a fost nevoit, de asemenea, să frecventeze unul ori mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune ori în colaborare cu instituțiile din comunitate. Concurentul de la Mireasa a fost obligat să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității, neremunerată.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele semnalează trecutul infracțional al lui Bogdan

Pagina de Instagram Viperele Vesele au comentat acest subiect. Cazul lui Bogdan nu e singurul eveniment care pune într-o lumină neplăcută show-ul matrimonial de la Antena 1.

„S-a deschis Centrul de reabilitate a infractorilor, în strada Studioului nr 1, platoul 16, Mireasa, Buftea, odată cu începutul sezonului 8 al emisiunii Mireasa!

Astfel, după ce Daria a fost descoperită de noi, Viperele Vesele, pe site-urile de profil nu doar prestând la v-chat, ci și oferindu-și serviciile de escortă, după ce concurenta Andreea a fost și ea reperată de “sfântul” Google prezentându-si pe internet ochii căprui alături de nurii (n.b. cam lăsați și cam fleșcăiți) cu care natura a înzestrat-o… Iată că a venit și rândul băieților să le fie dezvăluite adevărata și nedeclarata față.

Prin urmare, Mastan Bogdan, pe numele real Mastan Bogdan Stelian, cel care pozează în casa Mireasa într-un medic veterinar de succes, a fost CONDAMNAT PENAL, de către Judecătoria Cluj-Napoca”, au semnalat Viperele Vesele.

vedetă antena 1
Sentința primită de Bogdan, cunoscuta vedetă de la Antena 1 din show-ul Mireasa

O fată a fugit de la Mireasa

Nu este singura controversă de la Mireasa, sezonul 8. O altă vedetă a show-ului de la Antena 1 a intrat în atenția tuturor vinerea trecută. S-a întâmplat pe 1 septembrie 2023, după ce a fugit din casa de la Buftea și nu s-a mai întors.

„Mireasa săptămânii trecute, Cosmina, nu s-a mai regăsit în emisiunea Mireasa și a fugit de la Buftea. S-a descalificat cu această ocazie. Cumva de înțeles gestul său, după ce săptămâna trecută a fost victima rasismului.

Un alt concurent, Robert, spunea că i-a venit să vomite când a auzit că tatăl Cosminei ar fi musulman. Moderatoarea Simona Gherghe nu doar că nu a luat atitudine, dar a și certat-o pe Cosmina pentru lacrimile vărsate”, mai notează Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT