Sport

Oaidă, pregătit de derby: „La FCSB mereu au fost individualităţi, la Rapid atuul principal a fost echipa”

Răzvan Oaidă este pregătit de derby-ul FCSB - Rapid. În ciuda absențelor, mijlocașul este convins că giuleștenii pot obține un rezultat mare.
04.11.2023 | 18:59
Oaida pregatit de derby La FCSB mereu au fost individualitati la Rapid atuul principal a fost echipa
Răzvan Oaidă a prefațat derby-ul FCSB - Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă a prefațat duelul FCSB – Rapid, duminică, 5 noiembrie, ora 20:30, în etapa cu numărul 15 din SuperLiga. Mijlocașul va simți din nou tensiunea derby-ului, însă de această dată din postura de jucător al „alb-vișiniilor”.

Răzvan Oaidă, pregătit de derby-ul FCSB – Rapid: „Va fi spectacol”

Rămas liber de contract după despărțirea de FCSB, Răzvan Oaidă a semnat în vară cu Rapid, transfer anunțat în exclusivitate de FANATIK. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani s-a integrat excelent în Giulești și este una dintre piesele importante ale lui Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă anticipează un adevărat spectacol în tribune. „Ne aşteaptă un meci extraordinar zic eu, va fi un derby în adevăratul sens al cuvântului, spectatori foarte mulţi, cred că va fi un spectacol 

Abia aştept şi eu, va fi o premieră pentru mine, îmi doresc să facem un meci bun, să ne simţim bine, cu toate că nu suntem în efectiv complet, dar sigur vom arăta bine”, a declarat Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Oaidă, dezamăgit după meciul cu CSA Steaua. Ce a spus despre absențele lui Rrahmani și Petrila

Înaintea derby-ului cu FCSB, Rapid a remizat în Ghencea cu CSA Rapid, scor 0-0 în grupele Cupei României. Mijlocașul speră ca echipa să se revanșeze în fața fanilor cu o victorie în meciul de duminică seară. Totodată, jucătorul de 25 de ani a vorbit despre absențele lui Rrahmani și Petrila.

„Doi jucători foarte importanţi pentru noi, doi jucători decisivi, ne-au ajutat enorm, dar cum am spus şi până acum, cred că cei care vor intra o vor face foarte bine.

ADVERTISEMENT

Suntem dezamăgiţi cu toţii, vă daţi seama, ne doream enorm să facem 6 puncte în grupă. Sperăm să ne revanşăm duminică şi în cupă la fel, să facem foarte bine cu CFR şi să mergem mai departe.

Consider că nu contează absolut deloc, un derby iţi dă tot ce ai nevoie, nu ai nevoie de o motivaţie în plus, n-ai nevoie de meciuri bune dinainte, un derby iţi dă adrenalină, îți dă motivaţia, atitudinea şi tot ce ai nevoie”, a mai spus Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

„La FCSB mereu au fost individualități, la Rapid mereu atuul principal a fost echipa”

Răzvan Oaidă a definit jocul FCSB-ului ca fiind bazat pe individualități. Fostul mijlocaș al „roș-albaștrilor” a avut doar cuvinte de laudă la adresa foștilor colegi. În ceea ce privește jocul Rapidului, Oaidă este de părere că principalul atuu al giuleștenilor este munca în echipă.

„Cred că la FCSB mereu au fost individualităţi foarte bune, jucători valoroşi, care în orice moment pot să facă diferenţă, cu toţii sunt jucători foarte buni şi trebuie să fim atenţi la toată echipa, practic.

Cred că la Rapid mereu atuul principal a fost echipa, au fost şi suntem mereu o familie. Unul din lucrurile pe care trebuie să le reglăm, avem nevoie de mai multa răutate, să fim la fel cum suntem în Giuleşti”, a încheiat Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT