Sport

Rapid și-a prezentat infirmeria înaintea derby-ului cu FCSB. Selfie al accidentaților

Rapid se pregătește de duelul cu FCSB, din etapa a 15-a a SuperLigii. Meciul va fi unul extrem de important, dacă ne gândim la orgoliile celor două echipe.
04.11.2023 | 13:10
Rapid sia prezentat infirmeria inaintea derbyului cu FCSB Selfie al accidentatilor
Claudiu Petrila ratează meciul cu FCSB din cauza unei accidentări. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să o bată pe FCSB și să se aproprie de liderul din SuperLigă. Echipa din Giulești nu va avea o misiune ușoară, mai ales că trei jucători ai echipei sunt accidentați.

Rapid are infirmeria plină

Cu o zi înaintea meciului dintre Rapid și FCSB, echipa din Giulești și-a prezentat ”infirmeria”. Albion Rrahmani, Xiam Emmers și Claudiu Petrila se recuperează și speră să revină cât mai repede pe teren.

ADVERTISEMENT

Cei trei sunt absențe importante la echipă și vor rata următoarele meciuri. Se recuperează împreună, dovadă fiind ultima poză postată de Rapid.

Rapid a postat un selfie făcut de Rrahmani din camera de tratament de la Rapid, alături de colegii săi. Toți trei au zâmbetul pe buze și așteaptă o surpriză din partea colegilor, la meciul cu FCSB, ce se va juca pe Arena Națională unde se anunță o prezență de 45.000 de persoane.

ADVERTISEMENT
Albion Rrahmani
Albion Rrahmani, selfie alături de ceilalți accidentați de la Rapid: Emmers și Petrila.

Cât de gravă este accidentarea lui Petrila?

Zilele trecute, Dan Șucu a vorbit despre accidentarea lui Claudiu Petrila, în exclusivitate pentru FANATIK spunând că are o ruptură.

Din păcate, veştile nu sunt bune despre Petrila, un jucător aflat într-o formă formidabilă, care a ajuns printre cei mai buni atacanţi, cea mai bună aripă stânga din România. Nu sunt veşti bune, Petrila are ruptură.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, nu necesită operaţie, din fericire. Dar va trebui o perioadă de recuperare de o lună de zile şi va fi complicat. Inima îmi spune că am putea să-l vedem peste o lună la joc.

Dar, realist, mintea îmi spune că s-ar putea să nu mai contăm pe Petrila până la sfârşitul acestui an, ceea ce este o mare pierdere. Petrila este un caracter extraordinar, un caracter extrem de frumos, un tip ambiţios.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că va trage tare să revină cât mai repede, dar asta este. Va juca iarăşi pentru Rapid când va fi 100% apt, aşa este normal. Trebuie să avem grijă de jucători, de toţi fotbaliştii noştri.

Dar, vorbind de Petrila, clar că vom avea mare grijă de el. Este o pierdere mare, vă daţi seama, vine şi după loviturile pe care le-am primit cu Emmers şi Rrahmani. Sunt convins că antrenorul şi banca tehnică vor găsi soluţii ca Rapidul să termine anul în forţă, acolo unde îi este locul. 

Acestea sunt veştile despre Petrila, nu sunt foarte bune. Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat cu el, era într-o formă formidabilă, ne-a uns pe inimă. Prestaţia lui a fost la cel mai înalt nivel la Rapid. 

Este un transfer nu reuşit, super reuşit. Îi felicit pe colaboratorii mei, preşedintele Daniel Niculae şi pe colegul meu, Victor Angelescu. Sperăm să se refacă cât mai repede, îi ţinem pumnii şi îl aşteptăm înapoi pe teren ca să aducem bucurie fanilor”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT